Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Yolo, Emo, Hippie, Hipster,...

Yolo, Emo, Hippie, Hipster, Punk, Swag. Mit takarnak? Kik ők?

Figyelt kérdés
Elmagyaráznátok légyszi részletesen, hogy kik azok akikre azt mondják hogy: -YOLO, EMO, HIPPIE, HIPSTER, SWAG, PUNK? Ha esetleg valamit kihagytam akkor azt is légyszi írjátok le.

2014. márc. 2. 11:57
1 2
 11/15 Ewii08 válasza:
23%
bocs lehagytam az al-t az emotionál-ból most veszem észre bocs picit siettem -:)
2014. júl. 27. 14:30
 12/15 anonim válasza:

A punk az nem(csak) egy zenei stílus, az eredetileg életforma, ami a nagyvárosok mocskos utcáin kezdett körvonalazódni a '60-as években, a világháborúk utáni hidegháborús időszakban. A punkok zenéje eredetileg olyan emberek zenéje volt, akik nem illettek bele a társadalomba. Nem illettek bele a rendszerbe, és nem lehetett bizonyos eszméket iskolában vagy más helyen a fejükbe sulykolni. Ezért kívülállónak érezték magukat, és feltaláltak egy új zenei stílust. Régen a zenei stílus támogatta az életformát, manapság viszont csak a zene maradt meg (morzsáiban, sajnos). De én azt mondom, hogy inkább legyen mainstream, minthogy kihaljon (és így ráadásul sok emberhez is eljut). Ők lázadnak mindenfajta korlát, általánosítás, beskatulyázás ellen, és nagyon jól teszik :). Manapság akár a '70-es évek punkjait 'hipsternek' is lehetne hívni egy kis jóindulattal.

És kérem szépen, nem akarok én ebbe nagyon belemenni, mert píszendláv meg minden, de a Green Day azért nem punk, mert nem akar punk lenni (ahogy én látom). :) Ezt nem úgy értem, hogy most már ellene lennének a punk stílusnak, csak nem feszítik meg magukat, hogy márpedig mi csakazértis punkok vagyunk és punkzenét fogunk játszani !!! (mint pl. Avril Lavigne, igen, tudom hogy ő színtiszta popot játszik). És nem változtattak stílust sem az évek során, mert ha megnézed, ugyanúgy kezdték el az egészet még annó '86-ban, ahogyan most is csinálják: pop, punk és rock (nagy vonalakban) keverékét játsszák, és nem fogják meghallgatni, ahogy beleszólsz :) "Játsszuk a zenénket, és ha az embereknek tetszik, az jó." /Mike Dirnt/. És JÓ.

2014. júl. 30. 20:02
 13/15 anonim ***** válasza:
#9 ki kell ábrándítsalak, az első válaszadó írta jól. Te mennyit is ismersz személyesen? Csak mert csupa ökörséget írtál, SZVSZ erős a gyanúm hogy egyet se. Így meg semmivel se vagy több egy átlag failtrollnál.
2015. júl. 1. 03:27
 14/15 anonim ***** válasza:

Az emók identitászavaros kis tinik akik jódolgukban már nem tudnak mit csinálni, csak siránkoznak azon, milyen szar a világ, és tényleg vagdossák magukat. Egy evolúciós zsákutca.

"az elsőnek: amit az emo-ról írtál nagy hülyeség!"

"Az 1.válaszoló bizonyára egy antiszociális kocka, ai soha nem látott még ilyen embereket, viszont egész nap a wikipédián lóg, és most kénxszert érzett az összes stílus oltogatására."

Fáj az igazság? Há' szar má' nektek.

A mínuszt kaptátok mindketten, gyökerek.

2018. szept. 4. 03:30
 15/15 anonim ***** válasza:

#9 te meg egy fogalmatlan idióta vagy, ha már itt tartunk

Az emósokra jellemző hogy állandóan keseregnek, búvalbszottak, önsajnáltató gyászhuszárok, és igen, vagdossák magukat, ez az igazság

Ugyanolyan ökörség, divatbaromság, mint a bálnázás volt

Ez nem ítélkezés, ezek voltak a tények, akkor is, ha itt durrogsz

A mínuszt helyből kaptad tőlem is

#10 én utánanéztem, és képzeld, az emósok mindenütt egyformák: megkeseredett, magukat falcoló idióták

2019. aug. 30. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!