Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek lehetek olyan,...

Szerintetek lehetek olyan, mint Michael Jackson?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretem, ő a példaképem, és szeretnék ugyanolyan lenni.Én nem tudnék annyi pénzt gyűjteni a szegényeknek sajnos.:'( De szerintetek, ha híres lennék jobban figyelnének rám?Akkor fel tudnám kelteni jobban az emberek figyelmét?Mert szeretnék amúgy is az Ének Iskolájába jelentkezni, 14 évesen.Tudnék ennyi idősen segíteni és adományozni én is??

2015. márc. 24. 21:50
1 2
 11/14 anonim válasza:

Ez nagyon jó kérdés!! Aranyos vagy hogy ennyi idősen már erre gondolsz! (Egy rugóra jár az eszünk) Az viszont már nem biztos hogy tudnál segíteni csak mert kell hozzá pénz is amit itt Magyarországon... hát... De azt mondom, hogy egy ember sajnos nem tudja megváltani a világot (MJ sem tudta TELJESEN) Még annyit mondanék, hogy soha NE add fel az álmaid!!! Ha szeretnél valamilyen művészetben megmutatkozni, tedd próbára magad!!

És végezetül Michael Jackson NEM VOLT PEDOFIL szóval kussoljál!! :)

2015. márc. 31. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
Gondolom itt mindenki bele lát MJ fejébe, sőt ti mind maga a sztár lelkiismeretei voltatok, azért tudjátok ennyire hogy pedofil volt-e avagy sem. Mert itt mind két oldal benyögése (pedofil-nem pedofil) annyira hiteles, vagy éppen hiteltelen mint a másiké.
2015. márc. 31. 19:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Igaz, hogy nem látunk bele Michael Jackson fejébe, viszont több esély van rá, hogy nem az, mint hogy igen.És apa mondott valamit, hogy tényleg elterjedt ilyen, de utólag az a gyerek bevallotta bűntudatból, hogy nem történt semmi, csak pénz kellett.(de nem biztos)
2015. márc. 31. 22:48
 14/14 anonim válasza:
soha
2015. ápr. 14. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!