Hogy feledjek egy srácot akit tisztaszívből szeretek?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit mán másfél éve tiszta szívemből szeretek, nekem ő az első nagy szerelmem. 1. látásra beleszerettem ilyet még soha senki iránt nem érezdem. Sokszor megbántott, sőt elég csúnyán megalázott, de én annak ellenére is szeretem és bármikor megtudnék neki bocsájtani. De neki csak kalandra kellenék. Jobb lene őt elfelejteni es továb lépni ezen, de lehetetlen elfelejteni, pedig jol tudom h ő soha nem lesz az enyém :'(2015. márc. 22. 21:43
1/4 anonim válasza:
Törlés, tiltás, telefont nem felvesz, nagy ívben kikerülés.
2/4 anonim válasza:
Hogy lehet szeretni valakit aki többször megalázott???Nézd levegőnek és ne is köszönj neki többé. Tiszta szívemből mondom,hogy buta vagy ha meg mindig szereted,ha 13éves vagy,akkor még megbocsátható,majd kinövöd.
3/4 A kérdező kommentje:
17 vagyok, nem soká 18 leszek
2015. márc. 23. 10:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!