Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tegyek hogy beken hagyjanak?

Mit tegyek hogy beken hagyjanak?

Figyelt kérdés

15 eves transzszexuális fiu vagyok. Az iskolaban nagyon sokan bantottak emiatt tavaly, neha még most is beszólnak de mar nem foglalkoznak ezzel annyit mint amikor uj volt a dolog. Most azzal kezdtek megint csesztetni, hogy az evfolyamba osszejottem egy lannyal - es ezt valahogy mar egy csomoan megtudtak.. de fogalmam sincs, hogy hogyan derult ki, - és mindig oda jonnek megkerdezni, hogy egyutt vagyunk e.. en erre sosem mondtam semmit, hanem a baratnom valaszolt igennel.. es leszbikusnak titulalnak minket.. pedig tudjak rolam, hogy fiu vagyok lany testben, de ezt se birjak felfogni.

Szerintetek mit tegyek hogy beken hagyjanak mar vegre?

(szerencsere mar csak 2 honapot kell itt lennem, de mar nagyon elegem van)

2015. márc. 21. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Hogyan lehetsz ennyi idősen transzexuális???
2015. márc. 21. 09:47
 2/6 anonim ***** válasza:
39%
dafuq
2015. márc. 21. 14:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk úgy, hogy ez már az anyaméhben kialakul.
2015. márc. 21. 17:05
 4/6 anonim válasza:
Nem hermafrodita vagy?
2015. márc. 21. 19:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem.
2015. márc. 21. 20:58
 6/6 Richárd Black válasza:
Szerintem szard le őket. Nem szégyen az, hogy barátnőd van (sőt ebben a helyzetben nagyobb érdem mint a cisznemű osztálytársaidnál). Valszeg csak féltékenyek vagy egyszerűen kíváncsiak. Ha bárki megkérdezi előzd meg a barátnődet és mondd hogy "igen járunk, mi közöd hozzá?". Bocs a kései válaszért azért remélem segítettem ;) 15/ F2M
2015. aug. 23. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!