A punkok miket hirdetnek?
Figyelt kérdés
Miket vallanak a punkok? Azt tudom hogy rasszizmus ellenesek és anarhisták. Bár nem értem hogy a Cpgnek ismerek elég rasszista számát. Milyen irányzatai vannak a punknak? És még arra lennék kíváncsi hogy ennek az irányzatai közt is vannak ojan ellentétek mint pl a skinheadoknál a sharpok?2015. márc. 20. 22:47
1/7 anonim válasza:
Szerintem nem hirdetnek, legalábbis a maiak már nem. Csak úgy vannak.
3/7 anonim válasza:
Nem is tudtam,hogy ők még léteznek...pedig jó stílus volt..de ma már furcsa lenne ha lennének úgy igazi punkok...nem csak aki csak úgy simán meghallgat egy-két régi punk számot..azt kész.(mivel én úgy tudom már nem csinálnak újabban punk számokat)
4/7 anonim válasza:
Szerintem a punk alapvetően a dühről szól, nem kínál nagyon alternatívákat. Csak jelzi, hogy valami el van cseszve nagyon.
5/7 anonim válasza:
Elvileg kb a "Szabadság (nagyon nagy szabadság), egyenlőség, testvériség" elvét kéne vallaniuk, de ma már ritka az olyan punk, aki tényleg foglalkozik ilyenekkel és nem csak csövezik. Régen az anarchia és a polgárpukkasztás volt a legfontosabb, manapság azért már van olyab punk, aki hajlandó politikáról gondolkodni/beszélni. Hallgasd meg az Anti-flag nevű együttes pár dalát. Na olyannak kéne lennie egy punknak.
6/7 anonim válasza:
az ötödik kommentelőnek attól h nem mindig azt ugassuk h anarchia mág lehetünk punkok a mert amikor a más milyen emberek akik poppot hallgatnak vagy mást nem mernek kiállni sokszor a fpntps dologért se akkor mi punkok (a baráti köröm de ott is én vagyok legföképp ilyen) én a legkisebb dologért is képesek kiálni nem hoyg a nagy dolgok mellet mint mások és nem huzuk be fülünk farkunk ha valaki elkezd üvöltözni a másikkal ha nem kiállunka másik mellet hogy ha igaza van és még ha nincs is igaza akkor is el lehet szépen mondani máésiknak szóval kiállunk az mellet h egyenlőek vagyunk ha nem is léteznek már régi generációs punkok ebben a generációban is vannak még IGAZ PUNKOK
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!