Elegem van, mit csináljak?
14 éves rákos vagyok. A hajam elkezdett csomóba hullani, levágtuk.
Ezt nagyon rosszul élem meg, mert így mindenki látja, hogy beteg vagyok. Ha az utcán sètálok, vagy pl boltban vagyok mindenki engem néz, persze nem olyan feltünően de én észre veszem és nagyon zavar.Az iskolában is ez van (màr amikor tudok menni...) a tanárok órán vagy szünetben oda jönnek hozzám, hogy hogy vagyok minden rendben? Stb.... szintúgy mint
t a gyerekek.... furán méregetnek. Elegem van, utálom, hogy mindenki csak a betegségemet nézik, ezèrt kedvesek velem, utálom ha valaki sajnál..... tudom örülnöm kéne, hogy ennyi ember mellettem áll, de nem tudok!!! Belefáradtam már ebbe.... úgy érzem felfogom adni.
Igen fejkendő vagy paróka tényleg nem rossz ötlet.
Feladni nem érdemes, van rá esély hogy meggyógyulj, csak higgy benne (ez nem spirituális hablaty, tényleg működik). Ne érdekeljen hogy az emberek mit gondolnak. Nézz bátran, határozottam a szemükbe. Ha zavar nyugodtan mondd meg nekik, hogy attól hogy beteg vagy, ne bánjanak veled másképp, mint ahogy alapból tennék. Ha valamennyire értelmesek, megértik hogy ez neked rosszul esik, és abbahagyják.
Lány ismerősöm 15 évesen volt abban a helyzetben amiben most te. Hihetetlen önbizalma volt, nem érdekelte mások véleménye, kimondta amit gondolt, megkérte a többieket hogy ne sajnálják le. És ugyanolyan életet él még a mai napig is (18 éves most), mint egy egészséges ember. Sőt az orvosok javulást is láttak rajta..
Ő nem adta fel, neked sem kéne
Lány vagy?
Valakinek az a baj, ha senki nem kérdezi meg hogy van, valakinek meg az ha megkérdezik. Azért bele ne halj abba hogy kedvelnek téged.
Ne aggódj, én nem sajnállak egyáltalán. Sőt, ha gondolod utállak is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!