Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szeretnék feltenni nektek...

Szeretnék feltenni nektek olyan kérdést, hogy van-e esélyem bekerülni az amerikai hadseregbe? Utánna pedig vadászpilótának szeretnék tovább tanulni! (Többi lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy körülbelül 10 évig szemüveges voltam, 19 éves koromban lesz egy plasztikai "műtétem" ami azt takarja,hogy lézeres kezelés fog törtenni, mert a lábamon születésem óta szépség hiba van (de ebbe ne menjünk bele..).

A legrosszabb ha például sokat pörgök szédülni kezdek, tisztában vagyok vele,hogy ha vadászpilóta szeretnék lenni akkor ezzel nem nagyon jó..

Jelenleg Szlovákiában éllek és itt nem nagyon van értelme ki tanulni ilyennek.. ezért szeretnék kimenni Amerikába.

Hány évet kellene kint élnem Amerikában,hogy megtudjam szerezni az állampolgárságot? Hány évet kell legalább várnom arra,hogy beléphessek az ottani seregbe?

Nem vagyok 14-15 éves kis gyerek, pár hónap múlva 18 leszek(mielőtt ilyen kérdések jönnek)és lány vagyok!(már gyermek korom óta ez a vágyam és szeretném megvalósítani)

Normális válaszokat megköszönöm.

2015. márc. 11. 13:37
 1/8 anonim ***** válasza:
Ó, az orvosiról már letettél? :-D Egyébként szerintem keleteurópaiként ez még esélytelenebb terv.
2015. márc. 11. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
94%

Azt nem értem hogy miért mindig a legéletképtelenebben, legelesettebbek akarnak katonák lenni -.-

Kérdésedre válaszolva, szerintem esélytelen.

2015. márc. 11. 14:07
 3/8 schocko ***** válasza:
92%
Az esélyed a sikerre 0,00001%, szóval nem lehetetlen, ha rengeteget teszel érte, akkor lehet akár 0,0001%-is...szorítunk neked...(ezt normális válaszként írtam)
2015. márc. 11. 14:09
 4/8 anonim ***** válasza:
Elhanyagolhatóan kevés.
2015. márc. 11. 14:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Valaki megnézte az Amerikai mesterlövészt és a hatása alá került..?
2015. márc. 11. 14:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Marha nagy álmod nem lehet, ha ilyen hülyeségeket kérdezel, 1 perces kereséssel kiderítettem, hogy külföldiként is simán felvételizhetsz [link] meg ha tényleg rápörögtél a témára, akkor mi a túróért nem egy ottani, angol nyelvű, esetleg témába vágó fórumon lógsz? Ez a gyerekkori vágyad, de utánakeresni sem vagy hajlandó?
2015. márc. 11. 14:56
 7/8 A kérdező kommentje:

Rengeteget néztem utánna, csak ezért itt is megkérdeztem:)

14:07 - Mindig tisztában voltam,hogy kevés esélyem van erre de azért próbálkozni lehet nem?:)

14:51 - Nem néztem meg onnan jött ez az ötlet,hogy a bátyám is katona akart lenni és nekem mindig is tetszett ez az egész a veszély megilyenek:)

2015. márc. 11. 15:26
 8/8 anonim ***** válasza:

Kedvesem, es most ezt minden joszandekbol mondom, szinte 0 az eselyed.

Nem mondom hogy lehetetlen, mert minden lehetseges, de gondolj bele.

Eloszor is hibatlan angol nyelvtudas, ami a minimum.

Kifogasolhatatlan egeszsegi allapot. Nemcsak hogy egeszseges, de fit, tokeletes allokepesseg, semmi karos szenvedely, hibatlan mentalis es fizikai adottasagok. Ha ezek benned mind megvannak, akkor nagy esellyel meg viszed valamire, a szlovak hadseregben, de ahhoz hogy az USAba eljuss tobb dologra van szukseg.

Elsokorben tanulmanyozd ezt:

[link]

2015. márc. 12. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!