Miért nézték le mindíg az emokat Magyarországon?
f/20
Kb lehettem 14-15 amikor először hallottam az emo-ról. Van pár dolog amit mai napig nem értek. Konkrétan három.
1. miért nem fogta fel soha senki hogy az egy zenei stílus csak úgy mint hogy valaki rapet hallgat vagy rockot valaki emo zenét?
2. Miért hitték azt hogy az emo fiúk homokosak? Értem én hogy a hosszú haj meg minden, de ez olyan primitív indok. Egy 70 éves nőtől esetleg elnézem mert az ő korukban biztos furcsa volt egy hosszú hajú fiú de mostanában? Ez nekem furcsa. Mellesleg nagyon sok emot ismertem és egyik sem volt homokos sőt nem is ismert olyat aki az lett volna és emo egyszerre.
3.Miért azonosították az emokat az érvágókkal?
Az hogy volt egy-két tini aki szerette volna felhívni magára a figyelmet mert neveletlen hisztis volt, szerintem nem hozható összefüggésbe egy !zenei! stílussal. Meg eleve ha valaki öngyilkos hajlamú az egyértelműen elhagyja magát, nem figyel oda magára, hosszabbra meghagyja a haját. Na de azon látszik is. Az emok meg odafigyeltek a hajukra már-már túlzottan is. Ez meg pont arra utal hogy szeretnek élni mert ha nem akkor kb leszarták volna.
1. Mert nem zenei stílus, a rockzene egy alfaja.
2. Mert rengetegen tényleg homokosak
3. Mert a többség tényleg vagdalta magát
Gerinctelen és álszent dolognak néz ki.
Sírnak, hogy milyen rossz neki, de több ruhát szabdalnak szét azért hetente, hogy így nézzenek ki, mint egy átlag fizetés és nem haljandóak semmit tenni magukért, csak sajnáltatják magukat. Ha lenne önbecsülésük, más is becsülné őket.
Amúgy meg ha nem néznénk le, mi értelme lenne emósnak lenni? Ha tisztelnénk őket és díszpolgárrá avatnánk őket, tutti nem értenék, mi a rák a szituáció.
Kedves kérdező!
Én scene vok és cerintem semmi baj sincs az emokkal!
Igazad van és sajnos Magyarországon eléggé félreismerik őket.
Én nagyon sokat nézegetem az ilyen kérdéseket és ..szánalmas válaszok jönnek.
Ám2# Az emo fiúk nem homokosak az emo haj style pont a vasalt hosszú/hosszabb hajról szólna. Attól még nem homokosak és az emberek nem is azért lesznek emok mert homokosak.Van pár emo aki meleg de az az ecsetfejűeknél is előfordul:p
3:# Gondlom azért mert az emo *emotion* szóból ered ami csak annyit jelent-érzelmes ˛/és emiatt mindenki azt hiszi hogy egész nap a sarokban sírnak és eretvágnak .v.v.
Mind1 én nem értem hogy miért utálnak ennyire pedig 6 évvel ezelőtt ez baszott menő volt:p
Ám kitudja lehet 2 év múlva megint lázba jön.:Đ
14/l
Az a baj ezzel, h olyanról beszélnek amiket nem is ismernek... nem próbálnak megérteni, inkább támadnak és sztereotípiákkal dobálóznak ^^
17/emoboy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!