Csak én érzem magamat idegennek Magyarországon?
Figyelt kérdés
Elég csendes és nyugodt ember vagyok, nem szeretek haragudni senkire, sőt még rosszat sem mondani másokra, helyette mindig segíteni akarok azokon, akik segítségre szorulnak.
Ezért elég sokan gyűlölnek és kigúnyolnak engem, nem érzem, hogy nekem ebben a társadalomban lenne a helyem, már szeretnék megszabadulni ettől az egésztől. Mostanság egyre többet gondolkodom az öngyilkosságon is vagy csak simán eladom mindenem és elmegyek innen jó messzire valahova máshova.
2015. febr. 28. 13:50
1/3 anonim válasza:
Szerintem ne az öngyilkos opciót válaszd. Én dettó ilyen vagyok, jószívű. Mindig a probléma megoldásán munkálkodom, nem pedig elkönyvelem, hogy ez meg az sz#r aztán annyi. Tényleg vannak olyan tizenévesek, akik olyan diszkriminatív elmék mellett teszik le a voksukat, hogy komolyan mondom, félelmetes.
2/3 anonim válasza:
Nem az egész világ Magyarország. A te problémádra az lenne a megoldás, hogy kipróbálod, milyen az élet és milyenek az emberek egy másik országban. Nem kell rögtön öngyilkosságra gondolni, még ha ma divat is ezen vergődni.
3/3 anonim válasza:
Öngyilkosságra ne gondolj!
Inkább azt próbáld meg hogy kimész egy másik országba (olvass mondjuk utána,hogy hol milyenek,kedvesek az emberek) és megpróbálsz ott élni.:)
Hidd el,ha összejön,akkor megtalálod a helyed és mindjárt jobban érzed majd magad!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!