Miért van ez a feminim diszkrimináció disco-helyeken, hogy a nőknek nem kell fizetni a belépésért?
Azért érdekes, hogy sokkal kevesebb kérdést látsz arról, hogy ugyanazért a munkáért egy nő miért kap kevesebbet, mint egy férfi, de ha diszkóbelépőről van szó, kitör a háború, hogy diszkriminálva vannak a férfiak.
Bérkiegészítés. Mondom ezt úgy, hogy semmi előnyöm belőle, mert soha nem voltam diszkóban.
Ez nem diszkrimináció, hanem kőkemény üzlet!
Adott helyen kialakul a női többlet, akkor a férfiak is többet fogyasztanak
A, legtöbb pasinak alkohol kell ahhoz, hogy megtalálja a tökeit és leszólítsa a csajt
B, a leszólítás 98%ban "Szia, meghívhatlak valamire?" kérdőmondat
Szóval amit a hely elveszt a női belépők árán, azt az ott lévő férfiak kifizetik, többszörösen is, mert míg máshol egy üveg whiskey 5e, addig itt 2 korty belőle 1500.-
Elárulom kedves 11eske, hogy én se vagyok érintett a dologban, nem járok discoba.
A többi válaszolónak köszönöm a KÉRDÉSre adott válaszokat, de jöhetnek még válaszok...
" Bérkiegészítés"
Hogy mi van? Azért mert rosszul fizető munkát talált valaki a disco egészítse ki a fizetését? :-)
Emberek! Ha nincs gond azzal, hogy a nőknek sokszor ingyenes a belépő egy disco-ba, akkor remélem, azzal se lenne gondotok, ha egy 4 napos fesztiválon is ugyanez lenne a helyzet... Képzeld csak el: Férfiaknak 40.000 Ft, nőknek ingyenes. Ugye, hogy így már kilóg a lóláb?
Megoldás: Legyen mindenkinek ugyanannyi a belépő és kész. Majd ha én úgy gondolom, meghívom a barátnőmet egy belépőre. De az nem reális, hogy lányoknak ingyenes, fiúknak: 2000!
2000 és 40.000 közt azért elég nagy a különbség.
Szórakozóhelyre a nők általában szórakozni mennek. Legalábbis akiket én ismerek. Soha nem pasiznak be. A pasik meg túlnyomórészt csajozni mennek. Szerintem ez lehet a gondolatmenetük.
Simán el tudok képzelni egy diszkót, ahova csak lányok, nők járnak, iszogatni, táncikálni, de olyat nem igazán, ahova csak hetero pasik járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!