Segíthetek neked valamiben?
Figyelt kérdés
:)2015. febr. 14. 18:51
11/23 anonim válasza:
Igen. Kérlek megmondanád, hogy hogyan lehet az, hogy bárkibe ha beleszeretek, tutira nem szeret viszont? Meg vagyok átkozva? :(
12/23 A kérdező kommentje:
Valószínű rosszakkal kezdesz ki. De nem feltétlen igaz,hogy nem szeretnek viszont. Szakítás után az exed us szenvedhet csak nyilván nem mutatja ki mert gyengének érezné magát. Te azt nem tudhatod,hogy mi zajlik venne. Lehet Esténként zokogva alszik el. Te meg próblj erős lenni és meglátni a szépeket.
2015. febr. 14. 19:47
13/23 anonim válasza:
Kérdező-kérdező, mondd meg nékem, ki a legokosabb a vidéken?
14/23 anonim válasza:
Igen. Lesz 2 sajtburger, és egy forró almás pite.
Köszi
15/23 anonim válasza:
Adj kölcsön! Ha arra járok beadom!
16/23 anonim válasza:
Igen, kérlek menjünk el plázázni és vegyél meg nekem mindent amit szeretnék :*
17/23 A kérdező kommentje:
#13 hát én! Ki más lehetne? 😊
2015. febr. 14. 21:04
18/23 A kérdező kommentje:
#15 Gyere le akkor és adom a lóvét 😊
2015. febr. 14. 21:05
19/23 A kérdező kommentje:
#16. Gyors megfürdök és megyek érted. Hol laksz,hol vegyelek fel? De aztán ha gondolod még egy vacsorára is meghívlak. 😊
2015. febr. 14. 21:07
20/23 anonim válasza:
Tégy széppé és boldoggá:(
esetleg ki törölhetnéd a rossz emlékeim is:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!