Mi történt velem?
Egy éve veszítettem el a dédimamámat akkor nagyon magam alatt voltam utána történt hogy szakítottam a barátommal aki miatt szintén padlón voltam. Tavaly szeptemberbe iskolát váltottam ahol kiközösítettek és terorizáltak önyilkosági kísérletet követtem el anyukámék elvittek a kórházba két hetet voltam ott.
Most itthon tanulok egyedül.Mindennap rossz kedvem van sehova se akarok menni nem érdekel semmi csak bámulok magam elé és továbbra is gondolkodom az önyilkoságon pedig tudom hogy sokaknak szomorúságot okoznék.
Elvesztettél két számodra fontos embert, negatív élményeket szereztél az iskolában, ezeknek a hatására depressziós lettél...
Kérj segítséget valakitől, akiről tudod hogy benne bízhatsz. Beszélj neki a problémáidról, a benned levő érzéseket mondd ki, hidd el utána könnyebb. Próbálj meg bizalmat adni valakinek, akiről tudod hogy támogat, segít neked, és melletted van amikor szükséged van rá.
Keress valami hobbit, olyat, amiről tudod hogy el tudja terelni a figyelmed a szomorúságodról. Keress célt, ami motiválhat ( pl edzés, hogy fejleszd a tested, vagy karitatív dolgok, amiről tudod hogy másoknak jó érzést okozol azzal hogy segítesz, stb...)
Idővel minden változni fog, jobb lesz, csak ezért tényleg tenned kell valamit, kapaszkodnod kell valakibe/valamibe, egy célba, ötletbe, emberbe, bármibe... csak indulj el valamerre, és próbálj meg az apró jó dolgoknak is örülni! :)
Sok sikert kívánok ezen az úton neked!
Rendkívül jó tanácsot kaptál az előttem "szólótól".
Fogadd meg őket és jómagam is sok sikert és kitartást kívánok a jövőben!
Az semmiképpen nem jó,ha egyedül vagy otthon és töröd a fejedet ! Hány éves vagy ,fiú,vagy lány ?
Én arra azért nagyon kíváncsi lennék,hogy a kórházban mit mondtak,milyen zárójelentéssel küldtek el,milyen gyógyszert kaptál ?Kell visszamenned ellenőrzésekre ?
A kórházban beszéltél pszichológussal ? Vele tartod a kapcsolatot ? Ez utóbbi kérdéseim lehettek volna kijelentő mondatok is !
15 éves lány.
60 napig kell hangulat változtatót ennem.
Igen kell majd ha elfogy a gyógyszer vissza mennem ellenörésre.
Beszéltem de nem sokszor meg lényegtelen dolgokat csak kérdezte hogy hogy vagyok és ennyi szinte.
Nem tartom vele a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!