Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Pedofil lenne? Tudnék segíteni...

Pedofil lenne? Tudnék segíteni? Többi lent.

Figyelt kérdés

Lehet hogy hosszú de aki elolvassa az elolvassa.

Van egy barátnőm(12),akinek elég sok képe fent van Facebookon,mind nyilvánosan. Persze nem csöcskidobós vagy ilyesmi r*bis kép,de a nyáron készült 1-2 fürdőruhás képe viszont fent van. Én már lassan hogy 1 éve észrevvettem hogy kik követik,és találtam 3 külföldi pasit. Eléggé meglepődtem,de mondom; "jóleszaromvanjobbdolgom", végignéztem barátnőm képeit, és láttam hogy egy fogalmam sincs milyen nemzetiségű pasas (néger-arab/barnabőrű\)hozzászólt pár képéhez. Ezeket írta:

Beautiful-gyönyörű

Very pretty-nagyon csinos/cuki.

Rámentem a hapsi adatlapjára,és hát..khm.

Van vagy 50 körül,és az ismerősei szinte csak szép,fiatal lányok. (nem fake-k,de tényleg szép arcuk van,és ugye vannak teljes alakos/fürdőruhás képeik is).

Ilyenkor egyedül voltam otthon,és amikor hazajöttek Anyáék elmondtam nekik,de (ők azért nem ilyen 'nemtörődöm'-ek!!!) csak annyit mondtak hogy hát ok.

Szerintetek kéne szólnom barátnőmnek hogy azért na.. ?

Ez pedofíliának számít? Mit akar a fiatal lányoktól? ...

2015. febr. 1. 22:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit számít? Lehet egy-két beteg ráránt még a te képedre is de amíg nem fog nyáladzva a bozótban kukkolni SŐT kontinensnyi távolság van köztetek én nem aggódnék.
2015. febr. 1. 22:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Elképzelhető, hogy az! Szerintem szólj a barátnődnek, hogy ne legyenek nyilvánosak a fotói, állítsa be, hogy csak az ismerősei láthassák. És ne igazoljon vissza egyikőtök se olyan embert, akit nem ismer, mert soha nem tudni, hogy ő milyen szándékkal jelöl. A követést pedig sose értettem. Nálam nincs engedélyezve, hogy kövessenek, jobb lenne, ha nálatok se, mert ha nem tudnak követni, nem tudnak kifigyelni se olyanok, akiknek esetleg hátsószándéka van.
2015. febr. 1. 22:18
 3/8 anonim ***** válasza:
Én szólnék neki, hogy állítsa át "csak barátok"-ra a megosztásait. Hányingerem van az ilyen 50-es kukkolóktól, befuthat rosszabb is.
2015. febr. 1. 22:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Pedofíliának akkor számít, ha barátnőd amolyan tizenévesnek is alig kinéző tepsi, akin még a serdülőkor legapróbb jele sem látszódik. (Ugyanis a pedofília a serdületlenekhez való vonzódást jelenti.)

Efebofíliának viszont simán elmegy.

Aggódnod nem kell, attól, mert valaki megnéz magának egy - adott esetben fiatalka - csajt, attól még nem lesz sem egy erőszakos emberrabló, sem perverz gyilkos.

Viszont illene megtanulni az internetet használni. Nem hiába van a Facebookon is életkorhoz kötve a regisztráció (amit persze nem nehéz kijátszani), hiszen egy tizenegykét éves gyerek még nem tudja felmérni, hogy mit szabad és mit nem. A szülőknek ez is feladatuk lenne, hogy ha már netezik a gyerekük, felvilágosítani, hogy ott ám nem minden szép és jó, és ott ugyanúgy érvényes az a szabály, hogy ne álljunk szóba idegenekkel (jó, ez talán túlzás, de azért egy vadidegennek nem kéne kitárulkozni egyből), nem kell minden jöttmentet visszaigazolni, meg illene felvilágosítani, hogy ne tegyünk mindent közzé. Pár kattintással beállítható, hogy egy idegen mit lásson. Mondjuk a bikinis, nyaralós kép tipikusan ilyen, minek azt nyilvánossá tenni??

2015. febr. 1. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Eleve nem kellene kislányoknak szexista képeket posztolniuk magukról. Hol vannak a szülők? valószínűleg kiverik rá a farkukat.
2015. febr. 1. 22:54
 6/8 A kérdező kommentje:

A szüleinek is van fb-je de nem tudom hol vannak ilyenkor. Eleve nem értenek annyira a szamitogephez se a nethez,kb. leszarják..A baratnom eleve kislanyos kinezetu...Meg mondhatni sötétnek,sajnos.

De koszonom a gyors a valaszokat tobbszor is elolvastam mindet majd szolok neki es megprobalom valahogy felvilagositani:) koszi megegyszer!!√

2015. febr. 1. 23:07
 7/8 anonim ***** válasza:

Attól, hogy a pasiknak az ismerősei között más lányok is vannak, az nem jelenti azt, hogy azok valódi profilok.

Szerintem szólj neki, hogy mindenkit töröljön az ismerősei közül, akit nem ismer személyesen.

[link]

2015. febr. 2. 00:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nem pedofília. De egyébként ezek a faszik általában szállodai alkalmazottak, akik minden lányt bejelölnek akik a szállodában nyaraltak. Körbeugrálják, elszórakoztatják őket. Aztán jön az elégedettség, és a boldog vevő visszatér.

De az hogy neked mi közöd van ehhez? Azt senki nem tudja. Mi vagy te egy erkölcsrendész? Battyogj el a hetedik kerületi rendőrkapitányságra és mondd meg nekik hogy ez felháborít téged és tegyenek valamit sürgősen!

2015. febr. 2. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!