Gyakori Kérdéseken van pedofil?
Figyelt kérdés
Itt Gyik-en mekkora az esély, hogy levelezés közben összeakadok egy pedofillal? Itt is vannak ilyen emberkék? Vagy mivel ez nem kifejezetten ismerkedős oldal, ezért itt nincsenek?2014. ápr. 26. 19:00
1/9 anonim válasza:
Itt is van egy rakás. Legalábbis én mindig összetalálkozom velük.
2/9 anonim válasza:
Vannak, de nem magukról küldenek képet és nem írják, hogy 49 évesek, hanem 17 éves Petinek adják ki magukat és ellevelezgetnek, meg kérnek képet...
3/9 A kérdező kommentje:
De ezzel nagyon nem tud ártani a másiknak. Mármint ha nem adok meg képet, meg letiltom... Meg annyi esze azért van mindenkinek, hogy nem beszél meg még egy 17 éves Petivel se találkát.
2014. ápr. 26. 19:11
4/9 anonim válasza:
Lol, engem pont Petinek hívnak és 17 vagyok xD
5/9 anonim válasza:
És velem sem beszélnétek meg találkát akkor? :(
6/9 anonim válasza:
biztos megtörtént már olyan is hogy 2 álcázott pedofil egymásra talált, irogattak egymásnak kamu cuccokat mindkettő azthitt a másikról hogy 14éves. télleg valszeg volt már ilyen
7/9 A kérdező kommentje:
Igen én is gondoltam ilyenre. Találkánál biztos meglepődtek :D Én eddig még nem találkoztam ilyen emberkékkel, direkt ezért raktam ki a kérdést, hogy számíthatok-e ilyenekre, de akkor óvatos leszek.
2014. ápr. 27. 13:08
9/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam, hogy egy pedomaci is felbukkan :D
2014. máj. 18. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!