Kit birtok a legjobban a vv7-ben? Én Dennist Fannit és Dórit! Laci csapata egy alattomos, gonosz.
Egyiket sem. Nem is nézem, épp elég amit a hírfolyambn olvasok róla fb-on!
Népbutító, igénytelen műsor, messze nem írról szól, mint aminek egy realitynek eredetileg szólnia kellene.
Ezért tart az ország ott ahol, mert ez a szellemi színvonal sokaknál.
Lacinak nincs csapata.
Dennis: az ahogyan szakított a barátnőjével, élő adásban nagyon gáz, emiatt soha nem szavaznék rá, a műsorban egyetlen dolgot csinál és az a szex, vagy fogdossa magát, vicces beszólása, egyénisége nincs.
Fanni: szerintem mentálisan beteg a csaj és szexmániás, ami önmagában nem gond, irritáló a viselkedése, alpári, nem tudja hol van a határ, röhögni viszont lehet rajta, ezért sokáig bent fogják tartani.
Dóri: szerintem a bentiek közül ő a legkedvesebb, aranyos lány, tud normálisan viselkedni az emberekkel, akár meg is nyerhetné.
Edina: unalmas a Lacis vergődése, a Zsuval sem tetszett, amit csinált, túl sokat dumál és túl hangosan, fárasztó.
Laci: sértődékeny és igazi suttyó paraszt, jó lenne ha már kiesne, csak taktikából viseli el Edinát.
Robin: a legunalmasabb
Dani: jó lenne ha ő nyerne, ő viselkedik bent a legnormálisabban (és Robin), a Zsuval való csapatépítése, majd szétválása gáz volt, gondolom látta, hogy nem jó már neki szövetségesnek a Zsu, de akkor sem kellett volna ezt a Laci-Edina szerelmi szállal keverni.
Daninak szurkolok, remélem vele Dóri és Robin kerül még a fináléba! Bár az se baj ha közülük nyeri valaki.
Dennisnek nem felejtem el azt a szakítást, Fanni egy beképzelt, rendkívül trágár alpári liba. Edinát szerettem amég be nem kattant, bár most megint javul. Laci egy köcsög ez a szerelmes szöveg is elég átlátszó nekem, amiket előtte mondott az meg undorító.
Ez a vv amúgy meg nem reality hanem patkánykísérlet! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!