SOS SEGITSEGRE LENNE SZUKSEGEM! 15 LANY az a problemam, hogy nem tudom eldonteni hogy ez apakomplexus e vagy tarsfuggoseg vagymi?
És mi van, ha apakomplexus és mi van, ha társfüggőség?
Mit változtat?
ezzel nincs gond, nekem is kis srác koromban tetszettek a huszon éves nők... ma is :D és ez nem anyakomplexus.
Hisz a nő nem is hasonlít és csak meg sem közelíti anyámat korban.
Ha anyakomplexusom lenne akkor az ideálom is egyre magasabb korban lenne, de stagnál :D
Szerintem idővel te is észreveszed magadon.
De ha mégis apakomplexusod lenne akkor sincs gond...
Nincs neked semmi bajod szerintem, teljesen normális, hogy szereted, ha valaki törődik veled, vagy megdicsér. Az idegenekkel kapcsolatban pedig lehet, hogy csak simán tetszenek neked a fiatal férfiak, ami egyáltalán nem meglepő, hiszen lány vagy és már elég valószínű, hogy érdekelnek a fiúk/férfiak, vagy ha még nem vetted észre, akkor most kezdődhet a dolog.
Egyébként pedig te nem tudod magadról megállapítani, hogy épp mi a bajod, ez a szakember dolga és ezzel az egésszel csak összezavarod magad, vagy bebeszéled magadnak a dolgot.
Szerintem neked gőzöd sincs róla miket hordassz össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!