Nagyon félek, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az igazság az az, hogy rettenetesen utálok tömegbe menni, és holnap kell menjek a munkaügyi központba. Ott pedig nagyon sokan vannak, zsúfoltan, és nem tudom mit hogy kell. Félek ha elrontok valamit, vagy megvárakoztatok valakit, akkor engem fognak nézni. Már most rosszúl vagyok, hogy tömegbe kell menjek. Hevesen ver a szívem, van mikor remegés is rám tör. Milyen gondok adódnának ha nem mennék el? Csak egy kiba szott pecsét miatt kellene menni, de nagyon félek.2015. jan. 20. 18:57
1/5 anonim válasza:
Menj be, az egész csak azért lehet, mert ritkán mész tömegbe. Ha beértél lehet el is fog tűnni az érzés, csak most parázol.
2/5 anonim válasza:
Én is ilyesmi vagyok bár nem ennyire. Megtervezed előre hogy merre mész az épületen belül, ha le kell ülnöd várni, megtervezed mit csinálsz majd az alatt...stb
3/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Voltam már rosszul is legutóbb, de most egyedül megyek. Szerintem inkább elmegyek másfele és azt mondom majd ott voltam.
2015. jan. 20. 19:03
4/5 megadeth18 válasza:
Szívj egy blantot előtte, és ne zavarjon, ha a sok öltönyös feszengő alak furcsán néz rád, mert nincs benned az intézményhez kapcsolódó napi rutin. Ne parázz ha elrontasz valamit, legyél magabiztos, az meg hogy mások mit gondolnak rólad, az legyen az ő bajuk, te csak a saját dolgoddal foglalkozz.
5/5 anonim válasza:
Én suliba járok, több, mint 400an vagyunk, a szekrényem sarokban van... Becsöngetés után megyek a szekrényemhez pl. Akkor már nem nyomnak össze. Elolvastam a kérdésed és rögtön remegés járt át. Tömegiszonyos vagyok és klausztrofóbiás. Pl az ebédlőben is mindig kívül ülök. Üdülővárosban lakunk, nyáron akkora tumultus van, hogy nem merek az utcára se kimenni. Iszonyat. De ha kell az a pecsét, akkor muszáj menned. Majd túl leszel rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!