Félek tömegbe menni, meg orvoshoz járni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok, és félek orvoshoz menni, mert azt hiszem, hogy mindenki lógósnak nézni. Tömegbe menni sem szeretek.
Hogy küzdjem le?
2014. nov. 6. 08:30
1/3 anonim válasza:
Én sem szeretek emberek közé menni, felnőtt vagyok.
Általában felveszem a képzeletbeli szemellenzőt, és igyekszem olyan helyre állni, hogy minél távolabb legyek a többi embertől. Próbálok kellemes dolgokra gondolni, felidézni emlékeket, embereket akikkel szeretek lenni.
2/3 anonim válasza:
Én is ilyen voltam/vagyok. Nekem az vált be, hogy minden nap igyekszem "stresszelni" a komfort zónám. Minden nap csinálok valami olyat, amitől félek. Pl ha nem szívesen mész emberek közé akkor keress egy forgalmas helyet és ülj le ott egy padra pl egy könyvvel. Tölts el így egy kis időt. Vagy ha az stresszel, hogy emberekkel kell beszélni akkor menj el egy üzletbe és érdeklődj valami után az eladótól. Nem kell nagy dolgokra gondolni. Mindig csak valami apróság. A legjobb, ha valami érdeked is fűződik hozzá. Pl engem a zsúfolt boltoktól kirázott régen a hideg. Aztán elkezdtem bejárni ilyen üzletekbe. Nézelődtem, vettem valami édességet, vagy ilyesmit ami amolyan "jutalom" volt. Ezzel a módszerrel szépen lassan ki tudod tolni a komfort zónád határait és nem fogsz félni azoktól a dolgoktól amit elvárnak tőled.
3/3 anonim válasza:
Én a bulikat utálom ahol egymás nyakán kell lenni, vagy a reggeli tömegközlekedést, ahol a képembe lihegnek, meg a sorban állást. Ahogy második írta, edzeni kell ezekre, hozzászoktatni magad a helyzethez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!