Ez betegség? Mit lehet tenni?
19/F Nagyon magányos vagyok. Szinte egész nap itthon vagyok. Sosem voltam még bulizi, valahogy nem vonz. Nem iszok alkoholt. A 18 születésnapomon is a családommal gyerekpezsgőt ittam. Nincsenek barátaim. Összesen 3 emberrel beszélgetek,de azt is csak neten. Nagyon nem tudom elfogadni magam, nem vagyok megelégedve magammal, résztben azért, mert nem jövök be senkinek. Nagyon negatívan állok a dolgokhoz. Nem látom esélyét, hogy kapcsolatom legyen, mert nem vagyok elég érett rá, pedig szeretném ha lenne barátnőm.Tudom... Akkor menjek bulibameg ilyesmi.. De ott csak egy hetes riba-ncokat találni,meg túlságosan szépek hozzám.
Egy napom azzal telik hogy ülök vagy fekszek a szobámban, tvzek telózok stb. Nem szeretek emberek közé menni, olyankor roszúl érzem magam. Sose lógtam haverokkal seholsem, sose volt kapcsolatom Tudna valaki erre egy jó gyógyírt a kés, meg a golyó helyett?
Jó ez.
Legalábbis jobb mint a generációnk 95%-a életstílusa:D
Addig, míg ilyen negatív vagy, nem is lesz senki aki megkedvel. Süt belőled a negativitás és ezt senki sem szeretei, senkit sem vonz.
Első lépés, hogy gondolkodj pozitívan! Fogadd el magad olyanna, amilyen vagy! Egy kis ráfordítással biztos változtathatnál a külsődön(ha van valami gond vele). Keress barátokat, kezdj elsőnek 1-el, aztán majd jön a többi. Nem kell buliban lerészegedni, ahhoz, hogy jólérezd magad. Ha nem szeretsz táncolni, mehetsz koncertekre, fesztiválokra, biliárdozni, bowlingozni, akárhova.
Tisztában vagyok a tényekkel, nem beszélek be magamnak semmit. Egyszerüen látom,hogy milyen fiúk után érdeklődnek a lányok, én meg azoktól hányos, sosem néznék ki úgy. Minek alakítsak magamon, másokért? Aki megkedvel, az olyannak kedveljen meg, amilyen vagyok, ne a küslőm miatt. Nem tudok sok mindenhez pozitívan állni mert inkább azt az oldalát nézem a dolognak, ami megtörténhet és nem szeretek álmodozni, meg képzelegni. Nem szeretem az ilyen közösségi helyeket ahol sokan vannak. Nem jó a közérzetem a tömegben. Minek annyi barát? Minél kevesebb annál kevesebb esély a hátbaszúrásra. Hisz nincs jó barát, mert az az ember akit te jónak látsz, az mással lehet rossz szóval nem az akinek látod. Akit pedig rossznak láts az mással lehet kedves. Értelmetlen.
De lényegében én kamion soför akarok lenni, ott csak én vagyok, nem nyüzsögnek körülöttem, pénzt akarok gyűjteni, hogy egy az emberektől távol építsek egy szép házat pl. szép egyoldalba, ahol nincsenek mocskos emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!