1/14 anonim válasza:
Már ez is szleng? Egyébként jelentése tudomásom szerint az, hogy "még"
2/14 Firedoom válasza:
Ezt meg nem is hallottam, max a skillt.
3/14 anonim válasza:
Úgy tudom, ez nem szleng. Azt jelenti: még mindig.
A még az a: yet.
5/14 anonim válasza:
A yet az kérdőmondatokban végén "már" (megtörtént e valami..), illetve tagadó mondatok végén "még nem".
Egyébként meg igen akartam írni azt is mellé, hogy a still jelentheti azt is, hogy "még mindig", mert azt is jelenti csak nem voltam benne biztos.
6/14 anonim válasza:
Szerintem úgy szleng, hogy az eredeti jelentését kicsit átalakítva használják. Mostanában filmekben gyakori - környezete lehet például: Elmennék vele moziba, de mégis.. itt a but still-t használja a végén és - de mégis - a jelentése.
7/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, bár itt a neten én is csak ezeket találtam. Igazából én azt hiszem Varga Ricsi képe alatt láttam meg még egy pár helyen és már mindenhez oda írják szinte. Still Budapest, stb.
2014. aug. 12. 19:54
8/14 anonim válasza:
Jahogy úgy still.
Akkor "still life" rövidítve, azaz csendélet.
9/14 anonim válasza:
A 'still' nem szlengesített, eredeti jelentését akármelyik angol-magyar szótárban megtalálod.
Mr.Busta és egyéb genyóevők körében a 'still' vagy 'stíl' stílust jelent. Ez a szlengesített "változat".
Pl.: Te nyomod a gettó stílt, tesa? Úgy legurítanék két korsó gcit Mr.Bustával!
10/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. aug. 13. 00:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!