40 körüli férfi letegezhet egy idegen 24-25 körüli nőt?
Figyelt kérdés
pl orvosnál, azzal az a kérdéssel hogy be kell-e adni az iratokat.
Múltkor egy nap kétszer is így jártam és nekem rosszul esett. Mintha gyereknek néznének. Majd elgondolkodtam, hogy lehet hogy csak nem érzi magát öregnek.
Szóval?
2015. jan. 13. 12:39
11/13 anonim válasza:
Én fiatalosabb ötvenes kollégáknak még felajánlottam a munkahelyen, illetve inkább kedvesen, kérő hangsúllyal megkérdeztem, hogy "lehetne-e, hogy tegeződjünk?" Viszont pl. felettesemnek nem, tehát akivel nem tegeződtem régebbi ismeretség kapcsán, vagy nem ajánlotta fel, azt nem tegezem.
60-70 fölötti professzorokkal magázódunk.
12/13 anonim válasza:
Felnott ember vagy, nincs az a kor, mikor valaki, aki nem barat, letegezzen.
Csakis akkor ha megkered/megengeded.
13/13 anonim válasza:
Egy kis érdekességet is meséljek a honvédségben pl a magasabb rendfokozatú/beosztású személy egy időben úgy tegezhetett le egy alacsonyabb ...ban lévő személyt, hogy a másiknak magáznia kellett őt. Érdekes volt amikor egy 27 éves főhadnagy tegezett egy 48 éves főtörzsőrmestert :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!