Visual kei stílusuak, mit jelent számotokra ez a szubkultúra?
Én most tudtam meg, hogy ez nem csak egy zenei stílus, hanem emberek van, hogy így öltöznek. Nem semmi, köszi kérdező.
Nem hiszem, hogy van ennek európai változata. Majd pár év múlva talán.
nem nagyon van európai változata (yohio próbálkozik vele több-kevesebb sikerrel, ill. volt a cinema bizarre de ezek csak mind "korcsok" az eredetihez képest), de attól függetlenül sok nem japán ember rajong érte, (magyar, mexikói, afroamerikai stb.)Nem csak con-okon lehet velünk találkozni, sok visual kei-st néztek emósnak még anno. Hosszú évek óta van Magyarországon ilyen rajongó réteg.
Számomra mit jelent? Huh, nem csak a zenét és a kinézetet, ez az egész összefügg, a japán szeretet, az anime szeretet, a zene szeretete. A zenéjük nagyon jó, de tényleg, nincs 2 egyforma együttes, folyamatosan törődnek a rajongóikkal, nincs az, hogy hosszú éveket kell várni, hogy valami új történjen a kedvenc együtteseddel. Én sok zenészt nagyon tisztelek. Persze hogy is mondjam nekem kutya egy életem volt, és itt nem arra gondolok, hogy csak az volt életem legnagyobb problémája, hogy milyen színű ruhát vegyek fel holnap, hanem tényleg nagyon komoly dolgok, és átsegített. Nem tudom pontosan miért tetted fel ezt a kérdést, és azt sem tudom, hogy mennyire hasznos a válaszom, de tudod, a lényeg az, hogy végül is te mit érzel... :) Remélem segítettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!