Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány/nő szerintetek, aki szereti a kicsit keményebb zenei műfajokat, de nem öltözik rockernek, metálosnak, punknak?
Figyelt kérdés
2014. nov. 12. 15:35
1/18 anonim válasza:
Oke és Ez miert szerelem,szex témakör?
5/18 anonim válasza:
En nagyon is szeretem oket:D a bandaban am is a fiuk punk felek..
7/18 anonim válasza:
Igen. Csak rockot hallgatok, de nőiesen öltözködöm leginkább és nem csupán fekete cuccokat hordok. Sőt tetoválásom és piercingem sincs. :D
23/n
9/18 anonim válasza:
Én olyanról is hallottam, hogy rózsaszín blúzban volt, és death metált hallgatott.
10/18 anonim válasza:
Én is kb olyan vagyok, mint amit az előző válaszoló leírt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!