Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek miért olvadtak...

Szerintetek miért olvadtak ennyire össze a skinheadek és a nemzeti érzelműek tábora?

Figyelt kérdés
Jó, buta szó így, hogy nemzeti érzelműek de nem tudom őket hogy nevezni. Hungarista nem jó, magyarkodó sem, nagymagyarok sem. Viszont úgy vettem észre, hogy a skinek nagy része ez a hú trianon, hú nagymagyarország. Közben meg egy aljanép, kultúrálatlan, agymosott, érzelmetlen csőcselék. Rengeteg skinhead ismerősöm van és 90%ban mindre igaz ez. Csak nem értem a magyarkodásukat, éppen miattuk vannak lenézve a visszafogotabb nemzeti érzelmű emberek és mondjuk miattuk rasszistáznak le minket az utcán, ha pl címeres pólót viselünk (konkrét példa). Hogyan olvadt e két társaság eggyé?
2015. jan. 11. 01:04
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
a hazafi a szó amit kerestél.
2015. jan. 11. 01:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Jogos, vagy talán patriotizmus. Ezt a szót jobban szeretem, mert az emberek kevésbé ismerik és gondolnak hozzá negatívumokat.
2015. jan. 11. 01:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Jobban mondva nem patriotizmus, patrióta.
2015. jan. 11. 01:25
 4/7 anonim válasza:

Nem olvadtak össze.

Leegyszerűsítve minden skinhead patrióta, de nem minden patrióta skinhead.

A skinheadek világképének szerves része nemzeti értékek előtérbe helyezése, emellett hovatartozásuk jelét is előszeretettel nyilvánítják ki megjelenésükben.A hazafias érzelmű emberek jó része viszont nem biztos, hogy jelét adja kifelé, a magukat hazafinak tartó emberek halmaza tehát magába foglalja a skinheadeket, de az csak egy része. A kettőt egyként meghatározni hülyeség, aki így tesz téved.

ez meg csak eszembe jutott. :) "A hazafiság majd minden értékét misztikus voltából meríti, aki csak észszerűségből hazafi, az csak igen kis mértékben az." /Széchenyi István

2015. jan. 11. 01:36
 5/7 Silurus ***** válasza:
Sosem olvadt eggyé. Másrészt egy örök érvényű mondás: Az ellenségem ellensége a barátom. Azért mert ők divatból csinálják azt amit mások szívből, azért igaz az a mondás is, hogy jobb többen mint kevesebben. Amúgy az sem mindegy hogy pl. egy jobboldali rendezvényen az újságírók, valahogy mindig csak skinhedeket tudnak lefotózni. Szóval ebben inkább a média a felelős szerintem. Belenevelték az emberekbe hogy magyar címer=náci, nagy Magyarország matrica=náci, jobbikos=náci. Sajnos ez van ma.
2015. jan. 11. 01:36
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

nem olvadtak össze,hanem az ellenzék generál ilyeneket,hogy aki hazafi,vagy mer olyat gondolni,hogy bakker magyarországon legyenek már a magyar érdekek előnyben,akkor az csúnya fasiszta.

példa rá,hogy ha az ellenzék beszél a jobbikról,akkor következetesen elé teszik a radikális jelzőt,tehát-a radikális jobbik-.

én is hallok gyakran ilyen beszélgetéseket,hogy jobbik így meg úgy,erre mondja a másik áh a jobbik az radikális.

szépen lassan és módszeresen el van ültetve a magyarok fejében az,hogy aki a magyar érdekeket nézi az valami rosszat tesz.

az összemosása az általad említett két csoportnak is ezt próbálja erősíteni.

hogy aki hazafiságról beszél az műveletlen alsó osztálybéli iszákos antiszociális.

2015. jan. 11. 01:38
 7/7 anonim ***** válasza:
itt is minket szidnak ;( egyébként meg azért, mert valamilyen szinten fölnéznek azokra, akik magasabb szinten űzik az eszmét
2015. jún. 7. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!