Volt valakinek merevedése közös zuhanyzóban?
Figyelt kérdés
fiú vagyok volt valakinek már merevedése közös zuhanyzóban vagy öltözőben öltözés közben ? ha igen a többiek észrevették? nekik nem volt merevedésük?írjatok priviben ha történt veletek ilyen2015. jan. 4. 16:49
1/11 anonim válasza:
Nekem egyszer edzés után zuhanyozóban, nem tudom miért. A szemben tusoló srác meglátta és neki is elkezdett merevedni.
2/11 anonim válasza:
Nekem szokott lenni merevedésem. Izgat a helyzet. Van egy-két nagyon jó testű srác is. Amikor tehetem még az öltözőben is rájuk gondolok...
6/11 anonim válasza:
Néha megtörtént de szerencsére csak párszor elég ciki volt "kommandóztam" a törülközőért meg fal felé fordultam szerintem nem volt feltűnő.
7/11 anonim válasza:
Velem megtörtént,mindenki odajött és elkezdte kiverni nekem,meg szóltak a csajoknak is és nude party volt.
8/11 anonim válasza:
Ezek nem semmi sztorik. Merevrdésem van.
9/11 anonim válasza:
Egyszer volt de csak egyedül voltam és nem vették észre :D
10/11 anonim válasza:
Minden alkalommal az uszoda zuhamyzóban. Vannak ilyen beállítottságú emberek.
Nem törődök vele. Nem takargatom, mert amúgy meg kit érdekel? XD Ha tetszik valaki nem, akkor nézze, ha nem, akkor ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!