Ivartalanított kan kutyának merevedése van. Miért?
Figyelt kérdés
Mentett kutya, mielőtt hozzám került a menhely kérésemre ivartalanitotta. Előtte az előző gazdájánál sajnos fedezett szukát. (szerencsére az egész család gazdis már).
Észrevettem, hogy ha új környezetbe megyünk, vagy új kutyával találkozik, vagy stresszel kicsit, akkor merevedése van. Mitől van ez?
2014. dec. 18. 10:47
1/8 anonim válasza:
Valamilyen ideget átvághattak vagy összevartak szegénynek.
2/8 anonim válasza:
A stressz is okozhat merevedést. Nem ismerem a pontos orvosi hátterét, de gondolom, az adrenalinnak, vérnyomásváltozásnak van egy ilyen mellékhatása. Teljesen normális. A herék eltávolítása nem tesz képtelenné az erekcióra, csak nemzőképtelenné.
4/8 anonim válasza:
Attól mert valaki vagy valami ki van herélve, attól még lehet merevedése. A kasztrált férfiaknak is és a herélt lovaknak is van.
5/8 anonim válasza:
Egyrészt ez részben agyi dolog, másrészt a mellékvese is termel tesztoszteront.
Nálunk akkor jön rá, ha nagy öröm éri.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, csak kíváncsi voltam az okára. De akkor ez teljesen normális.
2014. dec. 18. 12:56
7/8 anonim válasza:
Sőt, nem csak hogy stresszhelyzetben, vagy szuka mellett, teljesen spontán módon, játék, tanulás közben is normális. Én nem hiszem, hogy ez a kutyának bármit is jelent, egyszerűen csak megtörténik és kész.
8/8 A kérdező kommentje:
Csak nem tut am miért van, mert a másik kan kutyimmnál nincs ilyen, DE ő kölyökkora óta velünk van, 8 hónaposan ivartalanítva lett és nem fedezett soha.
2014. dec. 18. 18:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!