Szerintetek? -szerelem, de nem viszonzom.
Figyelt kérdés
egy táborbsn megismertemegy idősebb lányt(14-15 év) akinek biztos hogy bejövök,mert lehetett rajta látni,én viszont nem viszonoztam,mert nem ilyen vagyok...nem szégyenlőségről van szó,színpadi előadásokban szerepeltem sok 100 ember előtt szóval ez nem gondd...viszont én jelenleg azon az elven élek,hogy előbb a karrier(színészet),aztán a magánélet...közöljem vele ezt a tényt,vagy mi???2015. jan. 3. 18:42
1/2 anonim válasza:
Közöld, aztán majd meglátod, hogy reagál. Tulajdonképpen hány éves vagy, hogy 14-15 év neked idősebb?
2/2 anonim válasza:
:D Aranyos elképzeléseid vannak, gondolom te is 12-14 éves lehetsz. Mondd meg neki és kész. De ennyi idősen nem gondolom, hogy a csaj egy fiatalabb srácba szerelmes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!