Mi lehet az oka hogy a családomon kívül más emberek nem tudnak engem megkedvelni?
Hát próbálkozni kell.
Kudarc ne érdekeljen, ha valaki nem lesz a barátod/barátnőd akkor majd a következő.
Amikor elsőnek beszélsz valakivel ne a 'jeget' próbáld megtörni és azon izgulni vajon sikerül-e hogy a barátod legyen hanem tekints rá úgy mintha már most is a barátod lenne.
És mivel az ember a barátja társaságában nem izgul hanem természetesen viselkedik ezért sanszos hogy könnyedén össze is jön a dolog.
Ha valakivel tegyülk fel szimpatikus akkor menj oda hozzá és csak úgy szimplán kezdj el vele dumálni pl: oda mész hozzá
- szia szerinted fog esni az eső? Haza felé meg fogok ázni?
-Helló nem tudom szerintem esni fog de csak egy kissebb zivatar.... Amúgy én xy vagyok
- Én pedig yx
És ezzel már el is kezdődött egy beszélgetés.... Érted? Csak lazán menj oda hozzá és dumálgassatok... :)
Tényleg ? És hányszor csináltad ?
Lefogadom hogy egy kezeden meg tudod számolni.
Majd térjünk vissza rá ha 100-nál tartasz és úgy sem jött össze.
Addig meg gyakorolj
Ennek sok oka lehet, pl:
-Büdös vagy.
-Csúnya vagy.
-Visszataszító a hangod.
-Beszélsz magadban.
-Tikkelsz, vagy rángatózol.
-Van valami stigma az arcodon
Amúgy a kishitűség kiül az emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!