A nagy korkülönbség társadalmi elfogadása. Te barátkoznál velünk?
az emberek többsége előítéletes és csőlátású.
előhozzák neked a szokásos általánosításokat a jellemről meg az érdeklődésről, de valójában a többség csak szexet keres vagy íratlan törvényeket követ.
-
itt majd mindenki leírja hogy ő milyen nyitott, csak épp a valóságban nem találsz ilyen embereket.
meg a szokásos pedózás, de 10ből9 nem tudja a fogalom valódi jelentését
plusz elve a szex jut eszébe az embernek, mint mondtam. ez ugyanaz, mint amikor azonos neművel akarsz barátkozni és leb**iznak
Tisztelt Mindenki
Először is köszönöm hogy ilyen sokan véleményt nyilvánítottatok.Van hideg és meleg is,amire számítottam,de a negatív vélemény is vélemény.Azt nem gondoltam volna hogy a sok rosszindulatú ember elkerül majd,de lehet hogy nincs is.
Amire többen is rávilágítottatok a korból eredő gondolkodás,értékrend lehet egy ilyen kapcsolat kugája.Ebben van valami igazság,de ez inkább az idősebb szereplő felelőssége lehet.Intelligens berkekben ezek a lehetséges töréspontok időben azonosíthatók,és ha lehetőség van rá,akkor áthidalhatók.
Alapjában azt gondolom hogy ha rokonlelkek találkoznak,az még nem elég.Az idősebb a korához képest infantilisabb,a fiatal pedig egy érettebb gondolkodással kortalanná teheti az egyébként széles néprétegekben furcsának tartott frigyt.
tegnap 13:36!
Szerintem a te eseted is tipikusan az,hogy te csak barátként tekintesz rá és mivel ő ezt tudja betartja a szabályokat és csak barátként közeledik feléd.Ha ezt a szabályt megszegné elveszítene,de piszkosul vágyik rád,még akkor is ha van társa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!