Megutottem a fiumat es most haragszik es alig szol hozzam. Szerintetek mit csinaljak? A tobbi lent van
Először is, meg kell tanulj kulturáltan élni, ahol nem pofozgatjuk a pasinkat. Főleg nem olyan miatt, amire nincs tényleges bizonyítékod. Az nem fér bele egy intelligens nő viselkedésébe. Gondolj bele, mész az úton, felképelsz egy fiút, lehet ha tökre megérdemelte, de az útonjárók mit gondolnak, milyen nő vagy te, aki verekszik. Egyszerűen illemtelen, és nincs az az eset, amit nem lehetne megbeszélni.
Aztán te tetted, te kell helyre hozd. Először is próbálj meg beszélni vele normális hangnembe, átnézni, újralapozni a dolgokat. Kicsit gondolkozz el, tényleg jogos volt az a pofon, tényleg megérte? Aztán ha minden oké kérj bocsánatot. De ne úgy, hogy te, bocsi, nem akartam. Az a bocsánat szívből kell jöjjön, s tényleg meg kell bánd.
Gondolj bele, fél éve vagytok együtt, s már ott tartotok, hogy poffozzátok egymást? Teszem fel valamilyen úton módon ő lesz a férjed, hogyan fogtok egymás mellett élni???
Nekem is van barátom, de nincs az a dolog amit ne tudnánk megbeszélni. Mindig a probléma forrását kell kezelni. Amikor mindketten fáradtak vagyunk, nem hisztizünk a másiknak, hanem megmondjuk, hogy ne most, és oké megértem s azzal pont.
Egy kapcsolat a bizalomra kell épóljön, ahol nincs helye az ilyen apró hülyeségeknek, féltékenységnek, stb...
Ha már elértél addig, hogy bocsánatot kérj, gondolkozz azon, hogy mivel tudnál a kedvébe járni. Mi az amitől megenged... Lehet az egy vacsora, vagy egy vásárlás, vagy egy közös program....Én nem ismerlek titeket, szóval te kell eldöntsd mit szeret, s azt tedd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!