Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk! Titeket zavar egy...

Fiúk! Titeket zavar egy lányban ha elég erősen foglalkozik a Jobbikkal, érdeklődik e terén a politika irányzatában?

Figyelt kérdés
most a külső lényegtelen.Zavar ha Jobbikos a lány?

2014. dec. 28. 15:13
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
33%
A jobbikosokkal pont semmi bajom, de egy teljesen már világképpel rendelkező emberrel nem tudok komolyan tervezni. De hát ez én vagyok :)
2014. dec. 28. 18:00
 22/31 anonim ***** válasza:
33%
Kérdező: én is jobbikos vagyok engem nem hogy zavarna még plusz is mert nem lenne politikai nézeteltérések köztünk:)
2014. dec. 28. 19:40
 23/31 anonim ***** válasza:
72%
Nem jönnék össze olyan lánnyal, aki bármilyen mai magyar párttal erőteljesen szimpatizál. A jobbik meg pont a legkevésbé rokonszenves az összes közül. Amúgy a munkáspártos dologra reagálva: igen, az emberek többségének feltűnt, hogy a kettő nem ugyanaz, mivel az egyik balos, a másik jobbos. De pont ezért hozta ezt a példát az egyik válaszoló, mert vissza akart dobni neked a labdát: Te összejönnél balos fiúval?
2014. dec. 28. 19:51
 24/31 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: no ennek örülök:)

Utolsó: Ha szimpatikus lenne,belsője meg stb akkor nem baj. De több dologot tudnék vele megbeszélni ha jobbikos lenne, +jobban örülnék neki ha egy a véleményünk van.

2014. dec. 28. 20:00
 25/31 anonim ***** válasza:
Ha egy kicsit is foglalkozik politikával, már nem érdekel.
2014. dec. 28. 20:18
 26/31 anonim ***** válasza:
0%

Én összejövök veled kérdező.

16/Jobbikos

2014. dec. 28. 20:30
 27/31 anonim ***** válasza:
49%
Minek kell lepontozni azt akinek más véleménye van, de a kérdés szempontjából hasznos? Ti erre gerjedtek? Bocs az offért
2014. dec. 29. 11:36
 28/31 A kérdező kommentje:
Semmi probléma, így is tele van:D nem tudom melyik választ írtad,de én a normálisakra zöld kezet adtam, a többit meg nem pontoztam..
2014. dec. 29. 17:36
 29/31 anonim válasza:
68%
Ha profi politikus lennél zavarna. A "szimpatizánsok" meg a papagájkommandó bármely párt esetében. Életről, helyzetekről, erkölcsi megítélésről, művészetről stb. mindenkivel jó és izgalmas eszmét cserélni amíg a saját gondolatait érzéseit mondja. Ha a tegnap esti híradó nyilatkozatot adja elő sajátként, már nem érdekelne.
2014. dec. 29. 22:00
 30/31 anonim ***** válasza:

A 10-es, meg a 25-ös válaszolóhoz hasonló emberek miatt tart ott sajnos kedves Magyar Országunk ahol.

És még azt hiszik menők, mert tesznek a politikára, ezért nem kellene csak úgy szavazati jogot adni egyeseknek.

2014. dec. 31. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!