Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szilveszterkor Lights Off...

Szilveszterkor Lights Off mennyire jó?

Figyelt kérdés
Barátnőimmel azt gondoltuk ki, hogy oda megyünk szilveszterkor, de még nem voltunk. Személy szerint én nem akarnék menni, mert biztos, hogy tömegnyomor van, drága, stb. de többség dönt :D De mégis aki volt már ott, tapasztalatok?

2014. dec. 26. 22:11
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szerintem jó volt, szerencsére mi korábban mentünk, így még nem kellett a kint várakozni, hogy beengedjenek. A kabátokat is leadtuk, a buli maga tetszett, 3 fele mentünk el. Ekkor már viszont legalább 1 órát vártunk a kabátjainkra, a biléta lekopott, ostoba, lassú fiatalok próbálták megkeresni a kabátokat, sikertelenül. Minket beengedett már az egyik, hogy keressük meg a kabátokat, aztán huzzunk. Gondolom ezután következhetett be nem sokkal, hogy mindenki magától kereste meg a kabátját. (Youtube videóra gondolok.:D). Az ital árak drágák voltak, nem vettem ugyan semmit, (előtte sokat alapoztunk),de ahogy olvastam sok pia el fogyott már éjfél fele. A szervezés tényleg ritka sz*r volt, de én semmit nem tapasztaltam a pánikból ami állítólag bekövetkezett.
2015. jan. 1. 19:48
 12/17 anonim ***** válasza:

Amit a Lights Off eddig felépített azt le is húzhatja :D.

Az eddigi Lights Off bulik jók voltak. De ez? Katasztrófa...

Tömegnyomor a bejáratnál, majd még egy bejárat, nehogy egybe leellenőrizzenek mindent, hanem inkább álljunk még egyszer sorba. Aztán jött a ruhatár, ahol nem sorban álltak az emberek, hanem volt egy nagy téglalap alakú embertömeg és egy hosszú pult, ott is kb egy órát vártunk. Fél 11-re mentünk oda és fél 2 körül tudtunk bemenni bulizni.

Aztán kifelé menet fél négy örül a ruhatárnál a szokásos sor. Az egyik ruhatáros elvitte a cetlimet, de a kabátomat és a cetlimet se hozta vissza. Utána más ruhatárosokkal próbáltam megkerestetni a kabátom, de senki nem találta. Ez már a videó után történt, ekkor már senkit nem engedte be a ruhatárba, mert ott volt bár biztonsági őr, akitől megkérdeztem hogy bemehetek-e a kabátomért, mert senki nem találja, amire azt felelte, hogy hogy gondolom meg hogy én mit szólnék, ha mások a kabátom körül járkálnának (ugye ekkor nem tudtam, hogy előtte szinte önkiszolgálóvá vált a ruhatár) így nem válaszoltam.

Fél hétkor tudtam onnan eljönni, kabát nélkül, de leadtam egy jegyzőkönyvet, hogy eltűnt a kabátom és elvileg megtérítik az árát.

Az biztos, hogy többet nem megyek se Ligts Off-ra, se Music fm bulira.

2015. jan. 1. 20:35
 13/17 anonim válasza:
juj! Sajnalom h igy elrontottak a szilvesztereteket. örülök hogy nem mentem.
2015. jan. 1. 20:37
 14/17 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti, nektek milyen jegyetek volt? Mert mi kevesebb mint fel óra alatt bent voltunk szerintem. (bár az időérzékem nem volt a legjobb.:D)
2015. jan. 1. 21:42
 15/17 anonim ***** válasza:
Normál elővételes, de a 2-2,5 órát a ruhatárral együtt értettem.
2015. jan. 2. 13:47
 16/17 anonim válasza:
VIP jeggyel is sokat kellett varni?
2015. jan. 3. 18:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Nos, végül nem ide mentünk, de 2 nappal utána nézve a videókat jobb is :D
2015. jan. 20. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!