Szilveszterkor Lights Off mennyire jó?
Amit a Lights Off eddig felépített azt le is húzhatja :D.
Az eddigi Lights Off bulik jók voltak. De ez? Katasztrófa...
Tömegnyomor a bejáratnál, majd még egy bejárat, nehogy egybe leellenőrizzenek mindent, hanem inkább álljunk még egyszer sorba. Aztán jött a ruhatár, ahol nem sorban álltak az emberek, hanem volt egy nagy téglalap alakú embertömeg és egy hosszú pult, ott is kb egy órát vártunk. Fél 11-re mentünk oda és fél 2 körül tudtunk bemenni bulizni.
Aztán kifelé menet fél négy örül a ruhatárnál a szokásos sor. Az egyik ruhatáros elvitte a cetlimet, de a kabátomat és a cetlimet se hozta vissza. Utána más ruhatárosokkal próbáltam megkerestetni a kabátom, de senki nem találta. Ez már a videó után történt, ekkor már senkit nem engedte be a ruhatárba, mert ott volt bár biztonsági őr, akitől megkérdeztem hogy bemehetek-e a kabátomért, mert senki nem találja, amire azt felelte, hogy hogy gondolom meg hogy én mit szólnék, ha mások a kabátom körül járkálnának (ugye ekkor nem tudtam, hogy előtte szinte önkiszolgálóvá vált a ruhatár) így nem válaszoltam.
Fél hétkor tudtam onnan eljönni, kabát nélkül, de leadtam egy jegyzőkönyvet, hogy eltűnt a kabátom és elvileg megtérítik az árát.
Az biztos, hogy többet nem megyek se Ligts Off-ra, se Music fm bulira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!