Most azonnal kivel fekudnel le? (akarkit valaszthatsz)
Figyelt kérdés
2014. dec. 26. 16:37
11/38 anonim válasza:
Egy ismerősömmel, akibe egy kicsit beleestem. Idegenekkel, hírességekkel nem feküdnék le még akkor se, ha egy félisten testével rendelkeznek. :D
12/38 anonim válasza:
Noha mostanában hűséges vagyok a feleségemhez, egyvalaki mégis van. 16 éve nem láttam, de még mindig fáj.
14/38 anonim válasza:
Matt Goss és a testvére Luke Goss. Mind a kettő jöhet bármikor. :P
18/38 anonim válasza:
Leendő feleségemmel, akit sajnos még nem ismerek.
20/38 anonim válasza:
Azzal a helyes görög pincér fiúval, akit nyáron ismertem meg...:) mondjuk nekem beteljesült az "álmom", és mivel iszonyatosan jó volt, így állandóan ismétlésre vágyom...amivel nem is lenne gond, mert tartjuk a kapcsolatot...csak hát ott az a fránya 2000km...:( :)
Ettől függetlenül vele bárhol, bármikor, bármennyiszer képes lennék nonstop szexelni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!