Mit tehetnék? Ötletek, javaslatok?
Figyelt kérdés
Jövőre végzős leszek (2016.) és a suliból kéne választanom táncpartnert (fiút) a bálra. Eddig legalább 16-ot megkérdeztem, és egyik sem vállalta, különféle indokokkal utasítottak vissza. Külsőst sajnos nem lehet felkérni... Szerintetek velem van a baj, vagy mi?2014. dec. 22. 11:58
11/14 A kérdező kommentje:
Köszi. Igazából mondom nekik, hogy jó buli meg minden de mindegyiknek van valami kifogása ellene... Az évfolyamon már mindenki foglalt, ezért alsóbb éveseknél szoktam próbálkozni, de ők meg sajnos nem veszik komolyan ezt az egészet, mert csak néhány év múlva végeznek, és úgy gondolják, elég, ha a saját báljukon táncolnak.
2014. dec. 23. 12:04
12/14 anonim válasza:
Nálatok nem a fiúk kérik fel a lányokat?? Amugy enis jovore szalagavatozok, es enis nagyon felek, hogy nem lesz parom:(( Ugy volt, hogy a baratommal tancolunk, aki az osztalytarsam, de szakítottunk, es igy nincs parom. Akikkel joban vagyok, sracok, azoknak mar mind van parja, az osztalybol mar csak a voltbaratomnak nincs azok kozul, akik szoba jonnenek de vele meg nem vgyunk most beszeloviszonyban es tuti nem akar velem tancolni:/ amugy a mi sulinkban volt olyan, hogy egy sracnak nem volt parja, es szolt a tanaroknak, hogy akar tancolni, es a tanar szerzett neki partnert, egy alsobbeves lanyt. Lehet, hogy ez is jo megoldas lenne.:)
13/14 A kérdező kommentje:
nálunk a lányok kérik fel a fiúkat, mivel sokkal több lány van, mint fiú, ezért az alsóbb éves fiúkat is fel kell kérni.. akkor látom te is hasonló helyzetben vagy mint én.. :(
igen, az osztályfőnök jó megoldás lenne, de én egy kicsit cikinek érzem, hogy vele kerestetek partnert. :/
2014. dec. 23. 14:02
14/14 anonim válasza:
Hat nalunk szerencsere fiubol van tobb, de en osztalytarssal akartam volna. Evfolyamon meg remelhetoleg van akinek nincs parja...persze, lehet, hogy kicsit ciki, de legalabb tancolhatsz:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!