Mit tehetnék? Ötletek, javaslatok?
na jó megmondom itt vagy csúnya vagy
vagy nem vagy szimpatikus
vagy más ok( de nem valószínű)
személyesen kérdeztem meg őket, szóval tudják, hogy nézek ki. :)
különféle kifogások vannak: nincs kedve,nem ér rá, már foglalt, a szülei nem engedik, a párja féltékeny lesz... stb..
Köszi,teljesen egyetértek veled. Egyébként tényleg nem vagyok az a full extrás :D
Igazad van, köszönöm a segítséget!
:). 8-as kár hogy nem a sulimba jársz... és kár hogy én nem tudom hogy nézel ki...
de azért köszi a választ :D
#5 & #6 jó válasz. Annyit hozzátennék, hogy nem tudom, hogyan vezetted elő a kérést a kiszemeltek felé, de az is számít. A srácok ebben a korban nem igazán szeretnek táncolni, ennek elég sok összetevője lehet. Adott helyzetben egy hirtelen kérdésre várható, hogy nemet mondanak elsőre. Ha hagyod kicsit "pihenni" a témát, átgondolják, később újra felveted, előbb-utóbb valaki biztosan bevállalja. Én a helyedben kiszemelnék egy (pár) szimpatikusabb srácot, és beszélgetnék vele a témáról, hogy mi a véleménye róla, esetleg táncolna, csak mással, vagy miért nem akar táncolni, megnyugtatni, hogy ez tök jó móka lesz neki is, és hogy csak egy tánc, nem feleségül vesz...
A szalagavató tánc jó móka, részt venni jó élmény és emlék. Utólag bánja az ember, ha kimarad, de azért nem dől össze a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!