Csak az elköltözés segíthet?
Kis városban élek, 21 éves vagyok, és férfi ( csak a miheztartás végett)
Egyetlen barátom van, már 8 éve vele járok el az edzőterembe, vele megyek el sörözni, bulizni, csajozni, szinte mindenhova. Nincsennek haverjaim, inkább ismerőseim vannak, de velük nem szívesen lógok.Régebben rengeteg haverom volt, barátaim, eljártam mindenkivel szívesen mindenhova.
A problémám az, hogy 3 hónapja egyedül vagyok, egy 1,5 éves kapcsolatom volt az előtt. Míg együtt voltam az exemmel addig nem érdekelt jóformán semmilyen társasági élet, így a 8 éves barátomon kívül, nem nagyon mentem sehova, dolgoztam és a párommal meg a barátommal voltam és ennyi. Nem voltam facebookon, így szépen eltüntem. Aztán szakítottunk a lánnyal, most pedig mindenki "elfelejtett" ami nem is igazán érdekel, nekem jó így, viszont ma olyan dolgot tudtam meg ami nagyon zavar.
Régebben, 17 évesen kb, nagyon sok lánnyal feküdtem össze, kis városban élek, mindegyiknek híre ment, mindenki tudta, hogy kivel mikor ki és hogyan. Szóval egy hamar elhíresültem, hogy én minden nőt csak meg akarok fektetni. Ma hallottam, hogy egy lány (jelzem nem is ismerjük egymást, csak látásból, és tudjuk kinek ki a baráti társasága) úgy tett, hogy én mindenki csávója vagyok. Ez sem zavar különösebben, de az viszont idegesítő, hogy akár melyik nőnél próbálkozok, mindenkinél megelőz a 17-évesen szerzett "hírnevem", hogy én mindenkivel lefeküdtem, meg mindenki csak arra kell, ezért senki nem áll velem szóba. Mindenki sorra leppatint. Ma megkérdeztem egy lányt, akivel jóba vagyok, hogy miért van ez, talán csúnya vagyok, vagy csak nem vagyok érdekes? És ő is ezzel jött, hogy azért mert mindenki azt mondja, hogy én mindenkivel lefeküdtem. El kéne költözzek, vagy mi a p.csát csináljak?
Hány lánnyal feküdtél össze, hogy ilyen híred lett? :D
Nem kell elköltözni. Majd annak is híre meg, hogy másfél éves komoly kapcsolatod volt, szóval nem csak megdönteni akarsz mindenkit.
Hát ez van.
Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát.
Én sem jönnék össze olyan csávóval, aki mindenkivel összefekszik, mert:
- Nem szeretnék a túl sokadik lenni
- (Hím)k**rvákkal nem kezdek
- Nem bírnék ilyen "hírnév" miatt bízni benned
Á értem, tehát visszanyalt a fagyi, és most te vagy felháborodva? :D
Nincs miért. Eddig trófeagyűjtő voltál, aminek a következményeivel most kell szembesülnöd. Elköltözés jó ötlet, tiszta lappal kezdeni máshol.
Azért arra kíváncsi vagyok, hogy nem tartod magad gusztustalannak, hogy mindenhova bedugod a farkad? Komolyan, csak az állatok csinálnak ilyet, hogy nem nézik ki az, csak megb**szák.
És ez most nem a személyed elleni támadás, de annyira undorító, amikor a pasi ilyet csinál, rohadt k**rvák azok is. Persze egy bizonyos körben menő, hogy sok csajt dugtam, de a normálisaknál szégyen. Hülyékkel meg nem leszel párkapcsolatban, a normálisnak meg kevés eséllyel fogsz kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!