Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Merjek szilveszterre házibulit...

Merjek szilveszterre házibulit szervezni?

Figyelt kérdés

Kaptam egy lakást pesten, itt élek már 3 éve.

Másfél szoba, a nagy szoba ki volt adva albérlőknek eddig, de már nincsenek fél éve, ugyhogy megcsináltam nappalinak.

Igényes bútorok, friss festés, parketta lakkozva, drága tévé, szal teljesen pöpec.

Tavaly még az albérlőknek szánt butorok (tulképp összekukázott) voltak a szobában, ott tartottam a kis szilvesztert, 8-10 ember volt (az albérlők közül az egyik is ott volt).

Most viszont kicsit félek, hogy ennyi ember után keletkezni valami kár, akár a szönyeget, sarokülőt leöntenék, lehánynának valamit, vagy bármi...

Takarjam le az ülőt pléddel?

Tegyem be a régi szönyeget addig?

Tippeket várok...

igazából abban is reménykedem, hogy a lányoknak is imponálni fog a jó lakókörülmény, ugyanis tavaly voltak lány vendégek, de látszott, hogy nem bejövős nekik a szinvonal, ugyhogy le is léptek (mondjuk a társaság sem volt valami cool, a lányoknak meg tudvalevően ilyen téren gigantikus igényeik vannak)

20-25 éves korosztály.

2014. dec. 11. 20:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha az nagy igény neked, hogy nem buli egy összekukázott lakásban lenni, akkor eléggé el vagy tévedve. Egyrészt. Másrészt ha ennyire félted a cuccaid, ami érthető, akkor ne csinálj bulit, úgyis csak azon stresszelnél, hogy jaj nehogy baj legyen.
2014. dec. 11. 22:44
 2/3 anonim ***** válasza:

Megoldható minden. Szerintem az jó ötlet, hogy a kanapét egy igényes pléddel letakarod (stílusosan), az értékesebb cuccaid meg elzárod egy szobába vagy szekrénybe, ahova biztosan nem nyúlhatnak.

A legtöbb esetben a szőnyegből kijönnek a cuccok, bár esélyes, hogy lesz egy kis kosz, szemét meg tuti, de csak nem verik szét a házat (gondolom ismerősöket hívnál meg).

2014. dec. 12. 00:57
 3/3 anonim válasza:

Én is most írtam ki egy ilyen kérdést, de én nem IHB bulit (iszuk-hányunk-belefekszünk :D ) szerveznék szilveszterre, hanem valami szolidabbat.

Beszélgetés, kis pezsgőzés, kis kártyázás vagy hasonlók, de semmi törés-zúzás.

Egy ilyen nem jöhetne szóba nálad?

2014. dec. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!