Hogyan "rázzam le" amikor rám találnak neten és írnak és írnak, én meg már rég aludnék? De közben rokon, vagy ilyesmi, hogy nem lehet csak úgy.
"Mennem kell aludni, mert fáradt vagyok és korán kelek! Szia!"
Nehéz volt?
az apróbetűs részt is elolvasnád ? :)
mikor hova vágjam ezt be amit írsz
Mit kell ezen túl bonyolítani
- Jaj, bocsi, hogy a szavadba vágok, de nagyon álmos vagyok, elteszem magam holnapra. Jó éjt...
Ennyi...
Én nem vagyok bejelentkezve folyamatosan a chat-en. Ha mondjuk este 11-kor lépnél le, de pl. fél 11 van és csak egy ismerősöddel beszélsz vagy megnéznél még pár dolgot, akkor jelentkezz ki.
Ha meg rád írnak amikor mennél lefeküdni, akkor szépen közben írod, hogy mész lefeküdni, holnap beszélünk. Röviden még válaszolsz és kész.
BÁRKIT le lehet rázni! Tudni kell nemet mondani bűntudat nélkül, különben mások csak lábtörlőnek és baleknak fognak használni.
"meg vagy magáról mesél, amibe nem ilik közbe vágni"
Ezt neked ki tanította? Az, aki azt akarja, hogy te legyél az örökös hallgatósága? Mire fel is?
"vagy rólam kérdez, amire meg nem mondhatom azt, hogy hagyjuk már,"
Mondhatod, nyugodtan. Emelt fővel küldd el a francba. Dolgod van, álmos vagy, unod, értse meg. Ennyi.
köszi
megpróbálok határozottabb lenni
amúgy a chat-em alapból ki van kapcsolva, csak lebuktam, hogy fent vagyok,mert épp képeket töltöttem fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!