Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit gondoltok egy ilyen...

Mit gondoltok egy ilyen "barátságról"?

Figyelt kérdés
Az ugynevezett "baratnom" iden szeptembrben az osztalybol mindenkivel haverkodott en meg ejtve viltam. Amikor mondtam,h rosszul erzem magam akkor meg se kerdezte h miert de ha o neki baja volt akkor en termeszetesen ott voltam. Harman voltunk baratnok es persze a 3.at is maga melle allitotta. Mostmar kezdek ellenni es mindig mashoz csapodni de mivel kb bf-ek voltunk egymas mellett ulunk stb...es hat en ugyhiszem hogy ezt hagybi kell. Mert hat en barhanyszor kerdezek normalis valasz nem erkezik...szoval most mar nem fog erdekelni. Ezt az evet kibirom aztan go gimi..kinek mi a velemenye/tanacsa vagy csak valami hozzafuzni valoja?

2014. dec. 5. 22:34
 1/2 anonim válasza:

Szerintem jól teszed ,hogy hagyod :D nagyon kevesen ismerik csak el ,hogy vége egy ilyen kapcsatnak!!

Ha meg mások elfogadnak és meghallgatnak az egy különösen jó dolog :D

Legalább azokkal akikkel most kezdesz el barátkozni azokkal jobb kapcsolatot alakítasz ki és a késöbb meg rájuk támaszkodhatsz ,ha kell :D szerintem ez a legfontosabb ,hogy bármikor segitenek és melleted állnak :D

2014. dec. 6. 11:13
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát, ez nem barátság. Senki nem köteles a másik udvartartása lenni.
2014. dec. 6. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!