Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki nem jár sokat, vagy...

Aki nem jár sokat, vagy egyáltalán nem járt szórakozni "fiatal, fiatalabb" korában, nem bántátok meg?

Figyelt kérdés
2014. dec. 2. 17:00
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Engem nem szórakoztat az, amit annak neveznek, hogy beülnek valahova aztán néznek ki a fejükből, vagy egy zsúfolt tánctér, ahol kettőt se lehet lépni. Sokszor próbáltam, de mindig szenvedtem tőle.

Sokkal jobb egy táncóra, zenekari próba, színdarabpróba, filmforgatás vagy táncház nekem, ezeket nagyon élvezem.

2014. dec. 2. 17:31
 12/22 anonim ***** válasza:
75%
Én sosem jártam bulizni, sosem volt kedvem, szerintem alapvetően ez egy unalmas kikapcsolódási forma. Most 32 vagyok, mehetnék bulizni, ha akarnék, mert se gyerek, se nő, van állásom, pénzem, még haverok is lennének hozzá, de minek? Kár valamit azért csinálni mert elvárja tőled a trend, ha egyszer nem is élvezed.
2014. dec. 2. 17:40
 13/22 anonim ***** válasza:

Huszas éveimben eléggé kiéltem magam, de még egészséges keretek között. Sok buliban/táncos pub-okban voltam, de soha nem voltam részeg, ilyen barátaim is vannak amúgy.

Most is bármikor kiugranék egy-egy ismerősömmel, akár csak egy pohár borra is beszélgetni, az éjszakai életnek mindig is volt egy + varázsa :), viszont nem igényelnem ezt minden nap vagy héten. Mindenki megérdemel egy kis kiruccanást, egy-egy kávét, bort, vagy 1-2 sört helyes barátokkal :), legyen az nappal vagy éjjel :)

2014. dec. 2. 17:49
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Én sem jártam bulizni, többre értékelek egy jó alvást, mint hogy éjszaka végig ébren legyek aztán a másnapot meg végig aludjam, amikor jobb dolgokat is csinálhatnék.
2014. dec. 2. 18:07
 15/22 anonim ***** válasza:
64%
Nekem van egy barátnőm, aki nem járt fiatal korában, mert nem volt olyan társaságban. Most 28 évesek vagyunk, mi megkomolyodtunk, szeretünk összeülni, iszogatni, mozizni, tásasozni, ő meg mindig a városba menne bulizni, táncolni. Állandóan csalódott, hogy mi nem akarunk menni, ha meg megyünk mi érezzük rosszul magunkat, mert 28 évesen, gyeek után valahogy nem esik olyan jól 15-17 évesek közt rázni magam..
2014. dec. 2. 18:07
 16/22 anonim ***** válasza:
62%
Úgyhogy a loényeg az, hogy keress társaságot és járj el bulizni. Én jártam a te korodban, pár évet elég is volt, kibuliztam magam, szép emlék. Ha most úgy érzed, hogy kimaradtsz, akkor később is azt fogod érezni. De idősebb korodban nehezebben találsz majd olyan társaságot, akivel eljárhatsz bulizni.
2014. dec. 2. 18:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Ja, hogy te még csak 18 vagy?jézusom.A lekomolyodás nem most kezdődik, hanem majd úgy 28 évesen.Akkor van itt az ideje.Ha már most azt érzed, hogy kimaradsz valamiből, akkor mi lesz még később?Egyébként elárulom, hogy ki is maradsz!Az a baj, hogy egyesek összetévesztik a kiélést meg bulizást azzal, hogy valaki minden nap csatakrészeg.Ez nem így van!Én sem voltam soha csatakrészeg, de olyan király volt minden hétvégén új arcokat megismerni, nyüzsögni össze-vissza, csavarogni ide-oda, viháncolni.Akárhányszor találkozunk a gimis barátnőimmel, mindig annyira jókat szoktunk nosztalgiázni!! :-))Hogy mikor melyik pasi fejét húztuk, kivel mi van mostanában, stb.Ezt semmi nem pótolhatja!!:-)Egyébként nekem is van olyan barátnőm, aki ugyanígy volt, hogy anno sosem járt el, meg lett férje hamar, és most, lassan 40 évesen mondja, hogy mennyire sajnálja már, hogy ezt kihagyta.Ma már menne ő is persze!Amúgy ez tényleg így van, hogy nem vagyunk egyformák, valaki nem vágyik rá, és jól érzi magát otthon is.De ha te ezen gondolkozol, akkor tuti neked is hiányzik :-) És hidd el, ennyi idős korban nem szabad otthon ülni begubózva!meg lekötni magad.Menni kell, ismerkedni az emberekkel, meg a világgal, és jól érezni magad :-)
2014. dec. 2. 18:52
 18/22 anonim ***** válasza:

Ez relatív nálam. Az ismerőseim nagy részének a bulizás azt jelenti hogy segg részegre isszák magukat, ez sosem hiányzott.

Maga a hangulat, vagy a társaság viszont igen, hogy többen kiüljünk hülyülni, vagy elmenni ide-oda, tipikusan az az ember vagyok, akit sehova nem hívnak. Meg mindig zárkózott voltam, és ezt a mai napig nem tudtam teljesen levetni. De alapvetően se a külsőm, se a megjelenésem, se a természetem nem olyan, hogy megtaláljam a helyem ilyen dolgokban.

Sokkal jobban bánom azokat, amiket nem tettem meg mert "nincs kivel". Pl külföldi kirándulások, London, Bécs, nem mentem sehova mert ismerősök se akartak jönni. Manapság úgy vagyok, ha valamit a fejembe veszek, akkor megyek és csinálom, nem arra várok hogy jönnek e velem mások.

2014. dec. 2. 19:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Én még sosem voltam buliban, és amiről nem tudok, az nem hiányzik.
2014. dec. 2. 20:19
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem bántam meg, hogy nem mentem ilyen helyekre. minek kellett volna mennem, ha egyáltalán nem vonzott?!
2014. dec. 2. 21:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!