Hol találhatok olyan közösséget, akik osztják Villás Béla szavait egytől egyig?
Itt a weboldala, akinek nem mond semmit: [link]
Itt pedig az előadásai: [link]
Az utcán tudjátok mennyi az esélye, hogy ilyen emberekkel összefutsz, egyenlő szinte a 0-val és szerintem nem én vagyok az egyedüli, akinek már herótja van a betrögzült mintáktól, magatartásotoktól.
Hol és merre keressen az ember, ha az előadásaira nem is tud eljutni?
Jobb lenne egy élő helyszín vagy csoport itt a főváros közelében mintsem facebook és egyéb nem közvetlen nonszensz módok :)
De aki tudja mire gondolok az úgy is csettintésre is vágja.
Pár ilyesmi csoportot találtam itt Budapesten, de azok nem az igaziak és csak a spirituális témában jártasak ami nem ér fel Villás Béla szemléletével, tapasztalataival, az időmet ilyenre nem pazarolnám, mert pazaroltam eddig is sokat felesleges körökként :(
Ha esetleg rossz témakörbe írtam majd később felteszem egy másikban is a válaszoktól függően
Nagyon szépen köszönöm! Várom az ezirányú válaszokat.
27/F
"A kérdező csak enyhén türelmetlen, mert már unja az ilyen színvonalú emberéket, mint én fölöttem aki fentébb háromszor szemetelt."
Akkor úgy látszik, semmit nem értettél meg a tanításaiból. Nem tudsz nekik megbocsátani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!