Nem gondoljátok, hogy minden probléma abból gyökerezik, hogy az emberek együtt élnek és minden áron hatással akarnak egymásra lenni?
1.nem. a problémák többsége az esendő emberi természetből adódik
2.sokkal nagyobb problémának látom azt, hogy az embereket enm érdekli semmi önmagukon kívül. az, hogy ezen felül tönkreteszik mások életét, mert magukét így érzik jobbnak, nem zárja ki az előzőt.
3.ezt a társfüggőséget nem nagyon értem, de ami biztos, hogy falun belefolynak egymás életébe, nagyvárosban meg mindenki közönyös másokkal.
a többi része nagyon idealista.
a legtöbb ember elkezd élni, és mrie rájön, hogyan kellett volna, már késő változtatni
valószínűleg pár éven belül te is átlagos, felszínes emberré válsz, de azért jó látni, hogy legalább még a köztes időszakban van, aki néha gondolkodik egyáltalán valamin. persze ez kevés lesz az emberiség megváltásához.
Köszönöm a válaszokat!
Lehet előző életemben busman voltam :)
Ha belegondolsz második, ez egy nem túl mélyen belegondolt komment. Szerinted a legtöbb probléma a rossz emberi természetből adódik? Hát elenyésző része véleményem szerint! Pont erről szól, hogy úgyis keresztbe fogsz valakinek tenni mindegy mennyire próbálsz mindenkinek a kedvére tenni nem kell ahhoz pl.: rossz szándék, hogy valakinek elvágd az életét (mellette meg mondjuk 100 embernek jót teszel ugyan azzal a tetteddel)! Falun nem 2-3 fős (vagy egy kicsit több) tagú csoportokban élnek távol egymástól. Ez a "legtöbb ember elkezd élni, és mire rájön, hogyan kellett volna, már késő változtatni" ez az ostoba soha semmin el nem mélázó rettentő krém emberek szokása azért szerintem ez nem a többség.
Nem egészen értek azzal egyet, hogy a 2-3 fős csoportokban jobban fejlődne a személyiség. Sőt. A gyerekek, művészek inspirációt gyűjtenek, és vannak, akiket az emberek foglalkoztatnak.
A többivel ki vagyok békülve. Szép gondolatmenet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!