Hogyan legyek társasági ember?
Introvertált személyiség vagyok, tehát egy az egyhez felállás esetén nem jelent problémát a beszélgetés,ismerkedés de ha már többen vannak egyszerűen leblokkolok,nem jut eszembe semmi úgyhogy inkább csak hallgatok. Úgy érzem,hogy elnyomnak mások,ilyen helyzetekben..de még ha szóhoz is jutnék,nem tudnék mit mondani. Változtatni szeretnék ezen. Segítsetek,légyszi!
21 l
Azt kell látni, hogy minden mindennel összefügg.
Élj tehát egészségesen. Figyelj oda, mit eszel, sportolj, legyél sokat a napon, a szabadban. Ha így teszel, jobb lesz a kedélyállapotod. Márpedig a vidám embert mindig mindenhol szívesen látják, míg a kedélytelentől igyekeznek elzárkózni.
Második, érdekes amit mondasz.Neked beválik ez a módszer? Még sosem próbáltam így gondolni magamra és sajnos NEM tudok ellazulni, nem tudom hogyan kell.Alkohol nem válik be, mert kevéstől is rosszul leszek.Szóval nem tudom mit tegyek, max próbálok nem rá görcsölni a dolgokra.Kellene valami bevált módszer ami valamennyire kézzelfogható,eltanulható.Van ilyen?:)
Egyébként mindkét válaszadónak köszönöm a tanácsokat.
Kell egy jó, határozott kiállás társaságban, ahhoz meg önmagaddal kell, hogy úgy nagyjából rendben legyél.
A többiek is csak emberek, és nekik is szükségük van figyelemre, tehát ők is azok felé az emberek felé nyitnak szivesen, akik nyitnak feléjük, figyelnek rájuk, és kedvesek velük. Magyarul olyanok veled az emberek, amilyen te velük vagy (persze ez megint általánosítás), de neked is nyitni kell feléjük.
A kedvesség meg eleget tesz annak, hogy mosolyogj sokat, érdeklődj a többiek felől, már jobban fognak kedvelni, több barátod lesz önbizalmat nyersz, jobb kiállásod lesz, társaságibb leszel.
nagyvonalakban ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!