Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Toleráns vagy? Mindenkit...

Toleráns vagy? Mindenkit elfogadsz?

Figyelt kérdés
Van,kit nem fogadsz el olyannak amilyen? miért?

2014. nov. 2. 03:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem mindenkit. Azokat nem, akik másoknak ártanak, akár fizikailag, akár agresszív, kirekesztő viselkedéssel.
2014. nov. 2. 08:51
 12/19 anonim ***** válasza:
75%
Toleráns vagyok, de korántsem fogadok el mindenkit. Pedofil? Takarodjon előlem. Erőszaktevő? Guillotinet neki. Pszichopata? Kerüljön. Szexista/hím soviniszta/nő gyűlölő? Még csak rám se nézzen. Homofób/rasszista? Dögöljön meg.
2014. nov. 2. 12:04
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Intoleráns csak az intoleránsokkal vagyok.
2014. nov. 2. 12:53
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Előítéletem csak két csoporttal szembe van:

Az előítéletesekkel (Gondolom érthető mért)

az oroszokkal (hát erről tudok, adíg ítélek el egy oroszt valójában amíg nem bizonyítja hogy nem rasszista és stb.)

2014. nov. 2. 13:06
 15/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm!
2014. nov. 3. 05:08
 16/19 anonim ***** válasza:

12:

oké-oké, csak ezzel 2 gond van.

1, az örökös kategorizálási kényszer

2, ezek az akár említett jelenségek is igen relatívak, tudományosan is vitatott a legtöbbje, szal ennyire egyértelműen nem lehet kijelenteni (pl. ki a pszichopata? na erre én legalább 15 féle megközelítést ismerek, persze az ismét más kérdés, h a laikus tömeg kit gondol annak, de amíg tudományos szinteken is viták vannak erről, addig sztem ne akarjunk mi ítélkezni ennyire feketén-fehéren)

2014. nov. 3. 06:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Az intoleráns emberekkel nehéz csak számomra. Én elfogadok mindenkit jóformán, egészen addig, míg emberségesen viselkedik, nem ítélek elhamarkodottan. Az emberi tulajdonságok alapján kell megítélni mindenkit. Vannak, akiket nem kedvelek, de őket elkerülöm, viszont ez nem attól függ, hogy cigány, zsidó, muzulmán, orosz, vagy bármi más. Jómagam is leszbikus vagyok, úgyhogy tudom milyen néha kirekesztettként élni. Mondjuk a buta embereket eltudom fogadni gond nélkül, de a buta, bunkó, arrogáns kombinációt már nagyon nehezen. Viszont nem barátkozom ilyen emberekkel, úgyhogy nem zavarnak sok vizet az életemben.
2014. nov. 3. 14:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Aki a barátaimat szidja azt nem fogadom el illetve a homofóbokat se tudom kedvelni.

De mindenki mással teljesen elfogadó vagyok. Nem egyszer vesztem már össze emberekkel azért mert kiálltam a homoszexuális barátaim mellett.

2014. nov. 4. 19:02
 19/19 anonim válasza:
Mindenkit ighyekszem elfogadni,megbarátkozni vele. Ez identitástól,külsőtől,stílustól stb. nem függ,csakis az adott személy viselkedésétől,gondolkozásától,hozzáállásától függ,hogy elfogadjam,toleráljam. Na jó...talá van még egy speciális eset,azokra akiket majdnem minden helyzetben gyűlölök,ezek a cigányok! Valóban...eléggé rasszista vagyok ilyen szempontból,de el lehet gondolkodni,hogy megvan rá az oko...viszont tisztelet a kivátelnek...ezzel szemben : a kivétel erősíti a szabályt!
2014. nov. 8. 09:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!