Miért érzem az, hogy mindenkit idegesítek?
Figyelt kérdés
Facebookon nem nagyon szoktam ráírni másokra, pont azért mert félek hogy idegesítem őket. Rám viszont szinte soha nem írnak. Tehát kb. nem is szoktam beszélgetni emberekkel. Tegnap előtt viszont összejöttem (?) egy fiúval. Aznap este rám írt, kb 20 percig beszélgettünk, aztán elment aludni. Tegnap nem mertem ráírni, este nyolc körül ő rám írt, beszélgettünk.
Ma reggel viszont ráírtam, és úgy tűnt mintha zavarnám. 1-2 szavas válaszokat adott, nem is kérdezett.
Nagyon zavar ez.
Egyébként előben teljesen jól elbeszélgettünk, de annyira zavarónak érzem magam most.
15/L
2014. aug. 18. 15:59
1/7 anonim válasza:
Azért érzed ezt, mert nem nagyon van önbizalmad. Ha csak egyszer fordult elő, hogy egyszavas válaszokat adott, akkor lehet, hogy tényleg rosszkor írtál, de ez nem azt jelenti, hogy zavartad. Lehet, hogy pont tanult, vagy társaságban volt. Ha ez a helyzet, akkor külön jó, hogy nem küldött el, hanem próbált veled is kommunikálni, más kérdés, hogy nem jött össze :) Amúgy szerintem ilyenkor simán rá lehet kérdezni, pl.: Bocsi, de zavarlak? Ha nem érsz most rá, beszélhetünk később.
2/7 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem, azt mondta éppen deszkázik. És azt is megkérdeztem hogy zavarom-e, azt mondta hogy nem.
2014. aug. 18. 16:18
3/7 anonim válasza:
Attól, hogy valaki elérhető, nem feltétlenül ér rá. Lehet, hogy több dolgot csinált. Vagy lehet, hogy az ősei épp akkor kergették az őrületbe. És még vagy ezer dolgot ki lehetne találni, amik még nem is igazán valószínűtlenek. Szép dolog az önkritika, de a ló túloldalára mégse ess át vele! :P :D
4/7 anonim válasza:
Az, hogy deszkázás közben megállt 1-1 pillanatra, hogy visszaírjon neked, szerintem abszolút pozitív jel. Gondolom te se tudnál rendes beszélgetést folytatni mondjuk kocogás közben. :D Nyilván fontos vagy neki, nem akart megbántani azzal, hogy nem ír vissza. Ilyenkor csak kérd meg, hogy szóljon, ha végzett, és írj akkor :)
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:'3
2014. aug. 18. 16:54
6/7 anonim válasza:
Én tudom hogy sokszor idegesítek másokat. ÉS ÉLVEZEM IS!!
De tudom mire gondolsz/mit érzel én is sokszor vagyok
7/7 anonim válasza:
(véletlenül entert nyomtam)
-így. Lehet hogy ez a korral jár. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!