Új élet kezdete, vajon hogyan?
Kell egy hobbi.
Szerintem kezdj el sportolni, futni.
Legyél sokat a szabadban.
Járj suliba vagy dolgozz.
Tűzz ki életcélokat...
Legyél mindíg emberek közt, de ne szórakozóhelyen.
Ha egyedűl érzed magad hallgass rádiót, menj haverokkal valahova...
A leírtak alapján igen értelmes vagy.
Menni fog :))))
Fő, hogy legyél társaságba...
Ha nekem írtad,hogy barátkoznál és fiatal vagy hozzám...hát
Márciusba leszek 16 éves :D
Bocsi, félreértettem.
Nem figyeltem
Aki megjárta a poklot, nehezen tud a hétköznapi emberek közé beilleszkedni. Nincs ezen mit csodálkozni. Arra vigyázz, hogy ne vidd túlzásba az edzést. Tudod, a túlerőltetés is hasonló örömforrása a szervezetnek, mint a drog. Könnyű rászokni. Az ízületi problémák viszont kevésbé örömteliek.
Azt mondod 1 barátod van. Helyes. Az igaz barátok nem teremnek minden bokorban, szerencsés ember az, akinek 3-4-nél több van élete során. Fiatal vagy, még szerezhetsz párat. Szerelembe esned nem lesz könnyű. Az is kémia, mint a drog, és időbe telik, amíg az előző kipucolódik minden sejtedből, vagyis amíg minden sejted megújul. Ezt hét évben határozták meg az okosok.
Ismerkedés? Próbálj meg tét nélkül játszani. Mint ahogy tényleg nincs is valódi tét. Mit számít egy-két kudarc? Persze sebeket nem szívesen kap az ember, de el kell fogadni a kapcsolatteremtés természetes velejárójának.
És ami a legfontosabb: keress valami alkotó tevékenységet. Kis dolgokkal is kezdheted, (akár a főzés is megteszi) utóbb úgyis egy építkezés kellős közepén találod majd magadat.
Írj, ha valami nem tiszta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!