Zsuzsi94 kérdése:
Velem van a baj?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az van, hogy a facebookon volt 727 ismerõsöm és már csak 723 van. Azért teszem fel a kérdést,mert arra vagyok kíváncsi, hogy már napok óta miért törölgetnek le folytonosan az ismerõseim? Hisz nem zaklattam õket üzikkel nem szoktam állandóan posztolgatni és nem szoktam mindenkinek írogatni csak a barátaimmal szoktam beszélgetni2014. okt. 28. 06:55
1/11 A kérdező kommentje:
Ja és nem vagyok facebook függõ nem sxoktam reggeltõl estig a facebookon lógni. 20/l
2014. okt. 28. 06:58
3/11 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen időszak, de utána szépen sorban. Először azt hittem töröltek, meg tiltottak, de idővel láttam hogy ugyanúgy ismerőseim, mert csak felfüggesztették a fiókjukat. Olyan is volt, aki kiírta üzenőfalra, hogy úgy döntött törli azokat akikkel nem sűrűn beszél, vagy egyáltalán nem, szóval senki ne lepődjön meg ha nem látja őt már ismerőseként... Gondolom valami hasonló okból szűnhettek meg az ismeretségeid, de ha nem is beszéltél velük se semmi akkor szerintem ne zavarjon. Az a lényeg, hogy a barátaid akikkel sokat beszélsz, ne töröljenek ki. Én ezt mondom. A többi meg menjen ha akar. :)) 24N
4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azért zavar, mert az egyik az osztálytársam. A többi nem zavar.
2014. okt. 28. 07:06
5/11 anonim válasza:
Akkor se zavarjon szerintem. Anno volt olyan osztálytársam, akit bejelöltem, és mai napig nem jelölt vissza. Betudtam ezt annak, hogy két külön világ voltunk, egyikünk sem bírta úgy igazán a másikat, és ennek köszönhető. Biztos van valami oka, hogy miért törölt, de ezt csak ő tudná megmondani. 3-as voltam. :)
6/11 A kérdező kommentje:
Írtam neki üzit vagy válaszol rá vagy nem azt majd õ eldönti.:)
2014. okt. 28. 07:13
7/11 anonim válasza:
Emberek, az nem tunt meg fel, hogy van aki nem a facebookon tolti az eletet?
A felesegem peldaul 2 eve be sem lepett. Anno letrehozta a regisztraciojat, aztan gyorsan rajott hogy ez ot marhara nem erdekli. Ha valaki bejeloli, nem is tud rola. A multkor szobakerult, akkor mondta hogy o lehet torolni is fogja magat, mert minek, de aztan megint elfelejtette :)
Szoval sok embernek az elete nem a facebook korul forog am.
9/11 anonim válasza:
Ez is az élet nagy problémája 20 évesen?:D
10/11 anonim válasza:
727 ismerős az gyanús, ha az egész iskola ott van, akkor talán összejön. Amúgy nem mindegy, hogy 727 vagy 723?
Verseny van, hogy ki gyűjt be többet? Ne foglalkozz vele. Élő szóban is összeveszünk, kibékülünk, ilyen az élet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!