Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Érett, normális felnőttek!?

Érett, normális felnőttek!?

Figyelt kérdés
Normális dolog a szopás?hallottam, hogy már egy no leszopott valakit. ez most normalis dolog ?

2014. okt. 26. 11:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Te hány éves vagy?
2014. okt. 26. 11:49
 2/8 A kérdező kommentje:
az mindegy. gyerek vagyok
2014. okt. 26. 11:57
 3/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem az! Másnak az!

Élni és élni hagyni.

2014. okt. 26. 12:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen, normális dolog a felnőtteknek, és az is normális, hogy gyerekként megbotránkozol rajta. Az viszont nem normális, hogy ebben a világban gyerekként el sem tudod kerülni, hogy találkozz ezzel a dologgal valahol a neten, a médiában vagy szóbeszédben.
2014. okt. 26. 12:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem sem az, de van akinek igen. Te meg majd ha akarod megteszed, ha nem akkor nem. Mindig csak olyat tegyél meg, amit tényleg akarsz. Senki sem kényszeríthet semmire.
2014. okt. 26. 12:11
 6/8 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező a szexualitásban minden normális ami mind a kettő félnek örömet okoz, és nem jár komoly, maradandó sérüléssel, és amíg a résztvevő felek ezt diszkréten, más embereket nem megbotránkoztatva teszik.

24F

2014. okt. 26. 12:18
 7/8 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat.
2014. okt. 26. 12:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Normális, ha mindketten akarják/élvezik/szeretik. Viszont sokan nem szeretik csinálni, erőltetni pedig nem szabad a dolgot. Nem is csinálja minden pár.
2014. okt. 26. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!