Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A barátomnak nem sikerült a...

A barátomnak nem sikerült a zh-ja h nyugtassam meg, mit mondjak neki?

Figyelt kérdés
A minden jobb lesz szöveg hatástalan

2014. okt. 19. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
19%
Ja, hát tanulni kellett volna, nem barátkozni.
2014. okt. 19. 21:11
 2/6 A kérdező kommentje:
Ettôl aztán tényleg reménytelibb lesz
2014. okt. 19. 21:12
 3/6 anonim ***** válasza:

Lesz még ott több zh is, amivel majd tud javítani. Gondolom valami gyakorlati tárgy, és a szorgalmi időszak alatt több doga és ebből jön össze majd a végső jegy.

Menjetek el együtt bulizni, tegye túl magát rajta, viszont utána álljon hozzá kőkeményen tanulni, mert a fősuli/egyetem az nem egyenlő a gimivel.

2014. okt. 19. 21:36
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ az utóbbinak. Nem tudsz esetleg vmi megmosolyogtató mondatot erre a helyzetre
2014. okt. 19. 21:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Gondolom most elsőéves, és te pedig a barátnője vagy, igaz?

Nos, az egyetem az már közel sem olyan, mint egy átlalános- vagy középiskola. Itt már nem az megy, hogy aki rendesen tanul, és figyel órán, az ötöst ír, és az ír egyest, aki hót buta. (Félreértés ne essék, nem tartom jónak, hogy sok szak sok oktatója önkényes elveket követve, mondhatni pofára osztályoz, olyan extrém helyzetben is voltam már, hogy hibátlanul elmondtam a tételt, erre elégtelen lett a jutalmam, mivel a docens úrnak nem tetszett az előadásmódom, és mivel ő mélyen vallásos, ezért kötelességének érzi ezért elégtelent adni. Igen, ez volt az infoklása...)

Szóval egy elégtelen ZH semmit nem jelent. Emiatt nem kell összetörni, még a legjobbakkal is gyakorta megesik.

2014. okt. 19. 23:08
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom h nem döl össze a világ. De mégis van bennem egy ösztönzés h mondjak neki vmi biztatót :)
2014. okt. 20. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!