Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ti is berágtok ha a barátnőtök...

Ti is berágtok ha a barátnőtök hozzányúl a cuccaitokhoz?

Figyelt kérdés
számítógépre pl leszed valamit, vagy mozgatja a fullhd monitort mert csak úgy tud megmutatni valamit, meg tapogatja a képernyőt, átvariál dolgokat a szobában stb engem ez nagyon idegesít de még nem szóltam neki.
2014. okt. 16. 11:53
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
talán szólj a száddal
2014. okt. 16. 13:06
 12/20 anonim ***** válasza:

Nekem meg 450 ezres laptopom van és bárki használhatja, aki jön hozzánk. Mit lehetne rajta tökre tenni? Semmit! Max. ha ledobják, de ilyen nem jut eszébe senkinek sem :)

Egyébként miért nem lehet egy monitort elfordítani? Mi baja lesz tőle? Semmi! Takarítani sem lehet, vagy akkor sem mozdulhat meg semmi sem egy mm-t sem? :D

Szerintem túl érzékeny vagy.

Egyébként ha nem tetszik valami, akkor szólj neki. Mert ez így tök gáz, hogy te itt puffogsz, mert ezt csinált meg azt csinált, de mivel nem is szóltál neki, ezért ő nem is tudja, hogy téged ezek zavarnak.

2014. okt. 16. 13:07
 13/20 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok, de a párom bármilyen cuccához hozzányúlhatok, ő is az enyémekhez.
2014. okt. 16. 13:25
 14/20 anonim ***** válasza:
Mi a barátommal(pedig mi nem lakunk még együtt)max annyi hogy a másik gépére nem töltünk le semmit,de kérdezés nélkül nyúlhatunk egymás cuccaihoz,szóval szerintem nagyon eltúlzod.
2014. okt. 16. 13:31
 15/20 anonim ***** válasza:

5-re:

Igen, a monitor tapogatása női hóbort! Feleségem nem teszi, mert tudja, hogy erre extra háklis vagyok. Munkahelyemen bármelyik kolléganő, ha valamit mutat nekem, lazán tapogatja a monitort. Férfitől ilyet sosem láttam.

A számítógépre való letöltés annyiból zavarna, hogy vírust is öszeszedhetünk vele, szóval jól gondoljuk meg, mit, miért töltünk le, amúgy nem gond.

A monitor mozgatásnál inkább leinteném, hogy majd én odébb mozdulok, egyszerűbb, mint a monitort mozgatni, habár ez sem zavar.

A szoba átvariálása viszont zavarna. Úgy tartanám korrektnek, hogy beszéljük meg, mert lehet, hogy nekem teljesen jó, ahogy most van és nem jó, ahogyan átrendezné. Akkor én variáljam vissza? Amúgy sem szeretem, ha kész tények elé állítanak, inkább beszéljük meg és csináljuk együtt.

2014. okt. 16. 14:56
 16/20 A kérdező kommentje:
De ha ott ülök mellette szinte közvetlen, és látom amit mutatni akar akkor szerintem nem kéne fordítgatni a monitort meg tapogatni a kijelzőt.. Nekem nem a szüleim vették a gépet meg semmit és ha én vigyázok valamire akkor elvárhatom hogy ő is. Én elhiszem ti csajok lesz@arjátok az egészet, mert fogalmatok sincs miből épül fel valami vagy mi károsodhat benne pl. élő példa a nővérem a gépe már 4 éve nincs kitakarítva de ha lassul vagy melegszik akkor ócsárolja a gépet meg szalad hozzám hogy tegyem rendbe .. szóval nem csak használni kell valamit meg tapogatni rá hanem vigyázni is és értelem szerűen használni.
2014. okt. 16. 21:20
 17/20 anonim ***** válasza:
Úristen, fordítja a monitort és hozzáér a kijelzőhöz, rögtön fel fog robbani. Szerintem legyena barátnőd a számítógéped.
2014. okt. 16. 21:23
 18/20 A kérdező kommentje:
Ő a 2. :D , és nem rögtön hanem idővel;)
2014. okt. 16. 21:25
 19/20 anonim ***** válasza:
pfff
2014. okt. 16. 21:26
 20/20 anonim ***** válasza:

Az én monitoromat kb. 90%-ban férfiak tapogatták idáig, mégse gondolom, hogy ez férfi hóbort.

Neked, kérdező meg javaslom, hogy nyisd ki a szádat, ha valami nem tetszik. Például mondd meg a barátnődnek, hogy ne felejtse el lesimogatni a lepedő ráncait, mialatt szeretkeztek.

2014. okt. 18. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!